MENU

Με δήλωσή του στα social media ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες έκανε δημόσια επίθεση προς τον Πάουλο Μπέντο, έπειτα από την τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ως αρχηγός αυτής της ομάδας δέχθηκα με τεράστια έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και μεγάλη προσωπικότητα και ομολογώ ότι ήλπιζα ότι θα μας κρατούσε όλους ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι καιρός να γίνει ανάληψη ευθυνών για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε τα εσωτερικά και να μην κατηγορούμε τους άλλους. Δεν μπορούμε να βάλουμε το "εγώ" πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει γίνει αρκετές φορές φέτος.

Πρέπει να καταλάβουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να την υπερασπιστούμε. Προσωπικά, αισθάνομαι εδώ και καιρό πολύ πληγωμένος από αυτή τη συμπεριφορά, αλλά πίστευα ότι με πολύ δουλειά και με υπομονή τα πράγματα θα βελτιωνόντουσαν, αλλά δεν έγινε έτσι. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο, και πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολλά καλύτερα πράγματα», έγραψε ο Τσόρι Ντομίνγκες στον λογαριασμό του στο facebook.

Βαρύ το κλίμα για Μπέντο – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Το κλίμα για τον Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά βαρύ και οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες καθώς υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τεθεί θέμα απομάκρυνσής του ακόμα και πριν το παιχνίδι με την Μπεσίκτας την ερχόμενη Πέμπτη.

Στον Ολυμπιακό εκφράζουν πολύ έντονη δυσαρέσκεια προς τον Πορτογάλο τεχνικό όχι τόσο για την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όσο για τις δηλώσεις του Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς που «κάρφωσε» τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όταν την προηγούμενη Κυριακή με τον Πανιώνιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δημόσια τοποθέτησή του είχε στηρίξει όλη την ομάδα.

Πλέον, μετά και την επίθεση του Τσόρι Ντομίνγκες προς τον Πάουλο Μπέντο, είναι σαφές πως ο Πορτογάλος βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και οι εξελίξεις ίσως είναι ραγδαίες. Μάλιστα, αν δεν υπήρχε το ευρωπαϊκό ματς με την Μπεσίκτας σε μερικές μέρες, δεν αποκλείεται ο Μπέντο να είχε ήδη τελειώσει από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlejandroChoriDominguezOficial%2Fposts%2F1261276683927566%3A0&width=500
Επίθεση Τσόρι κατά Μπέντο!