MENU

Μεταξύ άλλων στάθηκε στον νεαρό Σιαμπάνη, αλλά και στους Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα, που ξεχώρισαν στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το πως αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Σάλκε: «Αντιδράσαμε καλά, κερδίσαμε το παιχνίδι. Βέβαια μας έχει πάρει δυο βαθμούς στο πρώτο γύρο η Βέροια, ουσιαστικά δεν μας… πήραν αυτοί τους βαθμούς αλλά… Καλό είναι που κερδίσαμε σήμερα και επιστρέψαμε στις νίκες».

Για τους Ενρίκε, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα που ήταν οι πρωταγωνιστές: «Είχαμε τρεις παίκτες οι οποίοι ήρθανε τώρα τον Ιανουάριο, ξεκίνησαν και σιγά-σιγά θα μπαίνουν περισσότερο στην ομάδα. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Να διορθώσουμε πράγματα στην αμυντική λειτουργία και πρέπει να το καταλάβουν και οι νέοι παίκτες που ήρθαν».

Για το αν ήθελε να ξεκουράσει τον Μαλεζά ενόψει Σάλκε αλλά και για τον Σιαμπάνη: «Γλύκος και Μαλεζάς είχαν ενοχλήσεις στο πρώτο μέρος, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, βέβαια είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε δυο παίκτες (σ.σ. Πούγγουρας-Σιαμπάνης) που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Μπήκανε μέσα, ήταν καλοί, δουλεύουνε καθημερινά, κάνουν προσπάθεια, ανανέωσαν, είναι κάτι καλό για την ομάδα. Όσον αφορά τον Σιαμπάνη, τον ξέρω από τις ακαδημίες καλά, είναι ένας παίκτης που έχει μέλλον, μην ξεχνάμε ότι είναι το 1999 γεννημένος. Είχε μια περίοδο, όπου κατά την άποψη μου, τον ανέβασαν νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και ο παίκτης έχει χάσει ένα κομμάτι που θα έπρεπε να έχει. Για ποιο λόγο έγινε τότε αυτό δεν μπορώ να σας πω, αλλά είναι παίκτης που έχει μέλλον και σιγά σιγά παίρνει την θέση του και είναι μαζί με τους άλλους δυο τερματοφύλακες στην ομάδα».

Για τον Κίτσιου: «Ο Λέοβατς δεν μπορούσε να παίξει σήμερα, δεν είχα άλλο αριστεροπόδαρο για την θέση, είναι και ο Δεληγιαννίδης "οκ", βάλαμε τον Κίτσιου που ξέρει την θέση, ήταν θετικός, έκανε την δουλειά όπως θέλαμε εμείς».

Για τον Κάμπος: «Ο Κάμπος είναι ένας από τους αρχηγούς, γιατί όταν μπήκαμε στο νέο έτος, ψηφίσαμε ξανά και έχουμε δυο έλληνες και δυο ξένους. Είναι ένας από τους ξένους που έχει ψηφιστεί από όλη την ομάδα για να γίνει αρχηγός».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό αλλά και στα πλάγια. Στην προηγούμενη ομάδα του έπαιξε περισσότερες φορές στα πλάγια, καλό είναι να έχεις παίκτη που μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις. Μόλις ήρθε, σιγά σιγά να προσαρμοστεί και να δούμε και σε εμάς που ταιριάζει και θα αποφασίσουμε».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Δεν είναι ακόμα έτοιμος. Χρειάζεται παιχνίδια, αυτό είναι κάτι σίγουρα που θέλει ο παίκτης τώρα, χρειάζονται και κάποιοι άλλοι παίκτες παραπάνω προπονήσεις. Από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Καλό είναι ότι όταν τον χρησιμοποιούμε, κάνει τη δουλειά του, είχε προσπάθειες σήμερα. Ήταν πιο θετικός από την προηγούμενη φορά και σε κάθε παιχνίδι δείχνει παραπάνω πράγματα».

Για τον κόσμο που ζητούσε νίκη μέσα στην Σάλκε: «Σας είπα και πριν δυο ημέρες. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει σε διαφορετικό στυλ και που έχει πάρα πολύ επικίνδυνους παίκτες. Εμείς πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν καλύτεροι αλλά το σκορ δεν ήταν για αυτό που έδειχνε η εικόνα. Αυτό που μας πίκρανε, ήταν πως σε δυο στημένα δεχτήκαμε και δυο γκολ. Όχι απευθείας, μετά από την δεύτερη μπάλα. Και σήμερα είχαμε προς το τέλος φάσεις που έμοιαζαν με αυτά τα δυο γκολ και σε αυτό δουλεύουμε συνεχόμενα. Κάποιες φορές η συγκέντρωση πέφτει και εμείς θα πρέπει να επιμένουμε».

Ίβιτς: «Αντιδράσαμε αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε πράγματα»