MENU

Τα συναισθήματά του για την ΑΕΚ είναι γνωστά, καθώς τον έχουμε δει αρκετές φορές να κάθεται στις πολυθρόνες του παρκέ του ΟΑΚΑ, να παρακολουθεί δια ζώσης τις προσπάθειες της μπασκετικής ομάδας των «κιτρινόμαυρων».

Ο Stan μιλάει στο SDNA για το αποψινό ντέρμπι, για την τεράστια σημασία που έχει το χτίσιμο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, θυμάται τη στιγμή που τον έχει στιγματίσει παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα, ενώ αναφέρεται και στον Παντελή Παντελίδη, που χθες συμπλήρωσε ένα χρόνο μακριά μας...

-Πώς το βλέπεις το ντέρμπι; Μπορεί η ΑΕΚ να επαναλάβει τα περσινά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ;

Από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, η ΑΕΚ δείχνει να έχει μια ανοδική πορεία. Ένα γεμάτο γήπεδο πάντα δίνει αβαντάζ στον γηπεδούχο, αν και αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα όμως, ελπίζω να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο.

-Έχεις «τρελαθεί» ποτέ με την ΑΕΚ; Έχεις ξεπεράσει ποτέ τα όριά σου;

Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο ναι, έχω παρασυρθεί αρκετές φορές από την κερκίδα και τον αγώνα.

-Ποια είναι η στιγμή που σε έχει στιγματίσει περισσότερο όταν θυμάσαι τον εαυτό σου να υποστηρίζει την ΑΕΚ;

Θυμάμαι χαρακτηριστικά, το παιχνίδι με την Ρεάλ στην Φιλαδέλφεια και το πως πανηγυρίζαμε τότε με τον πατέρα μου, που από τις φωνές πρέπει να έκανα να μιλήσω τουλάχιστον 2 μέρες!

-Τι σημαίνει για σένα το χτίσιμο της Αγιάς Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Επειδή πήγαινα σχολείο στη Νέα Ιωνία, είμαι από τους τυχερούς που έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές στο τότε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς έμενα πολύ κοντά σε αυτό. Τότε θυμάμαι πρώτα ακούγαμε το γκολ και μετά το βλέπαμε στην τηλεόραση. Ηταν κάτι το μαγικό. Είναι κρίμα μέχρι και σήμερα να μην έχει η ΑΕΚ το «σπίτι» της. Για μένα, πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και να πηγαίνει ο κόσμος με χαρά! Ελπίζω κάποια στιγμή να το ζήσω και αυτό.

-Είσαι περισσότερο ποδοσφαιρικός ή μπασκετικός; Σε έχουμε δει αρκετές φορές στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ περισσότερο το μπάσκετ σαν άθλημα. Η ΑΕΚ του μπάσκετ με κέρδισε με τα «σπαθί» της. Η μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα αλλά και τον πρόεδρο, που έχει φέρει καλούς παίκτες, μαζί με το πολύ όμορφο κλίμα που υπάρχει στο γήπεδο, με έχουν κερδίσει. Αν μπορούσα να μην λείπω από ούτε ένα παιχνίδι, θα το έκανα, αλλά είναι πολλές φορές λόγω της δουλειάς μου δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα.

-Πιστεύεις η ΑΕΚ μπορει να επιστρέψει στις χρυσές στιγμές της ιστορίας της;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι εάν η ΑΕΚ καταφέρει και φτιάξει την Αγιά Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ζήσουμε πολύ μεγάλες και όμορφες στιγμές.

-Η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει απο τον Ολυμπιακό αντικατοπτρίζει και τη διαφορά τους στο χορτάρι;

Νομίζω πως όχι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο. Εάν η ΑΕΚ παίξει στο ΟΑΚΑ όπως πρέπει να παίξει, θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

-Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να νικήσει;

Να παίξει σαν ΑΕΚ από τα παλιά.

-Φοβάσαι τη διαιτησία, πως μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα;

Αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ελπίζω να δούμε ένα γρήγορο παιχνίδι χωρίς πολλά φάουλ.

-Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη. Θα ήσουν μαζί του την Κυριακή στο γήπεδο;

Εκεί θα είναι μαζί μας και θα βλέπει...

-Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι;

Είμαι πολύ χαρούμενος που πρόσφατα κυκλοφόρησε ο ολοκαίνουριος προσωπικός μου δίσκος με τίτλο «11:11» στα δισκοπωλεία, από την ICON MUSIC Records και την Panik Records και εύχομαι ο κόσμος να τον αγαπήσει όπως και εγώ αγάπησα το κάθε τραγούδι ξεχωριστά μέσα σε αυτόν.

Ο Stan στο SDNA για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, την «Αγιά Σοφιά» και τον Παντελίδη!