MENU

Ο διεθνής ρέφερι από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας δεν άφησε ικανοποιημένο τον παρατηρητή διαιτησίας Γεράσιμο Μαζαράκη και σύμφωνα με πληροφορίες η βαθμολογία που πήρε ήταν παραπεμπτική.

Το σημαντικότερο λάθος το οποίο χρεώνεται στον Κομίνη είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ανατροπή του Μανθάτη από τον Ζίφκοβιτς στο δεύτερο μέρος του αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μπει στον "πάγο" για κάποιες αγωνιστικές.

Σε ό,τι αφορά τον βοηθό Τουμπακάρη, που σημειωτέον ήταν εξ αυτών που βρίσκονταν στη σουίτα (στο Ολυμπιακός-Μπάγερν), είχαμε επισημάνει ότι επρόκειτο για μία κακή επιλογή από τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη κι ο ίδιος με τις αποφάσεις του "δικαίωσε" όσα είχαμε αναφέρει. Ο διεθνής επόπτης είχε τουλάχιστον τρεις λανθασμένες αποφάσεις με αποτέλεσμα η βαθμολογία του να είναι μειωμένη, το οποίο μεταφράζεται ως μία συνολικά μέτρια παρουσία, όχι όμως και παραπεμπτική, κάτι που σημαίνει ότι γλιτώνει το "ψυγείο".

Παραπομπή Παπαπέτρου για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε ότι παραπεμπτικός είναι κι ο βαθμός που πήρε ο -επίσης διεθνής- Τάσος Παπαπέτρου για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο Αθηναίος ρέφερι ελέγχεται από τον παρατηρητή Σπυρόπουλο για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Παραπέμπεται ο Κομίνης, όχι ο Τουμπακάρης!