MENU

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουντ στην κάμερα της Nova: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αποδείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα που οι φίλαθλοι θα χαίρονται να έρχονται να τη δουν. Μόνο εμείς μπορούμε να το αντιστρέφουμε αυτό και να κάνουμε τον κόσμο μας να έρθει ξανά στο γήπεδο»

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Σίγουρα οι νίκες βοηθούν αρκετά και σου δίνουν αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε».

Για τη νευρική εικόνα του Παναθηναϊκού στο φινάλε: «Νομίζω πως είμαστε σε μια φάση που οι νίκες είναι τόσο σημαντικές για εμάς, που στο τέλος είμαστε πιο νευρικοί όταν έχουμε το προβάδισμα. Τα παιχνίδια είναι πολλά, υπάρχει και κούραση κι αυτό φέρνει λίγο παραπάνω άγχος. Δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα και μας βοηθάει που νικάμε για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας».

Για το αν η αλλαγή σε 4-3-3 βοήθησε επιθετικά: «Η διαφορετική τακτική μας έκανε λίγο πιο επιθετικούς, πιέσαμε ψηλότερα κάναμε κλεψίματα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια για να τελειώσουμε τις φάσεις και να καθαρίσουμε τα παιχνίδια».

Λουντ: «Να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο»