MENU

Η δήλωση του Σέρβου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου: «Για το παιχνίδι, ειλικρινά για την αξία και την απόδοση των παικτών μου δεν είχα καμία αμφιβολία αλλά μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα έτσι όπως ήρθε, δεν είχαμε πολύ καιρό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να παίζεις με όλες αυτές τις συνθήκες. Στην ουσία μείναμε χωρίς προπόνηση.

Το ζητούμενο ήταν το πώς θα προσαρμοστούν οι παίκτες μου σε αυτές τις συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο ψαχνόμασταν και αφήναμε πολύ εύκολες μπάλες και σίγουρα αυτό είναι κάτι που φοβήθηκα. Με τη θέληση και την απόδοση είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πάλι σας λέω με αυτές τις συνθήκες, όπως και με το αποτέλεσμα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εύχομαι στην ομάδα του Παναιτωλικού ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Είναι μία καλή ομάδα, το Αγρίνιο μια όμορφη πόλη και ένα καλό γήπεδο και μπράβο τους.Εμείς συνεχίζουμε. Βλέπουμε κάποια αποτελέσματα που δίνουν ομορφιά, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Το ποδόσφαιρο το παίζουμε για τους φιλάθλους και όσο πιο ενδιαφέρον είναι τόσο και πιο όμορφο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους παίκτες του Παναιτωλικού».

Μιλόγεβιτς: «Πολύ ευχαριστημένος, συγχαρητήρια και στον Παναιτωλικό»