MENU

Χρόνο προσπαθεί να κερδίσει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό

προτού δώσει την τελική απάντηση του στην προσφορά του Τριφυλλιού.

Ο Κροάτης αμυντικός εμφανίζεται προβληματισμένος και δεν κρύβει ότι το μόνο που τον απασχολεί τις τελευταίες ημέρες είναι τι θα κάνει με την πρόταση των Πρασίνων. Ο 30χρονος στόπερ θεωρεί ότι πρόκειται για απόφαση ζωής να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να παραμείνει στην Ελλάδα μετά από δυόμισι χρόνια συναπτής παρουσίας στη χώρα μας (δύο στον Παναθηναϊκό και ένα εξάμηνο στον ΠΑΟΚ).

Ο «Σίφο» συνυπολογίζει την οικογένειά του, η οποία προς το παρόν παραμένει στην Κροατία. Όμως εάν υπογράψει στο Τριφύλλι τότε έχει αποφασίσει να φέρει και την οικογένειά του στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για έναν άνθρωπο που έχει παιδί το οποίο πρέπει να αλλάξει χώρα και σχολείο.

Όλα αυτά θα ήταν πιο εύκολα εάν η πρόταση του Παναθηναϊκού τον κάλυπτε οικονομικά. Είναι αλήθεια ότι και οι δύο πλευρές έχουν κάνει υποχωρήσεις. Διότι και το Τριφύλλι ανέβηκε πολύ φτάνοντας τα 400.000 ευρώ ετησίως από τα 250.000 ευρώ αρχικά αλλά και ο Σίλντενφελντ έριξε το κασέ του από τα +500.000 ευρώ που έψαχνε αρχικά.

Η προθεσμία που έχει από τον Παναθηναϊκό εκπνέει αλλά ο Κροάτης δεν έχει ακόμα απαντήσει, ποντάροντας προφανώς ότι μέσα από τις καθημερινές επαφές του ατζέντη του Μάριο Κνεζ με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, θα προκύψει κάτι καλύτερο οικονομικά. Στον Παναθηναϊκό πιέζουν διακριτικά, ελπίζοντας ότι τελικά θα έρθει η καταφατική απάντηση. Από την εξέλιξη του θέματος θα εξαρτηθεί εάν οι Πράσινοι θα κινηθούν για δύο κεντρικούς αμυντικούς στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Τζόγος με Σίλντενφελντ