MENU

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το πρώτο για το 2017.

Ο Πάουλο Μπέντο βλέπει τον Στέφανο Καπίνο να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ξεπέρασε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που αντιμετώπισε στον προσαγωγό. Επιπλέον στην αποστολή έπειτα από δυόμιση μήνες για αγώνα πρωταθλήματος βρίσκεται και ο Μάρκο Μάριν.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπέντο είχε και εκπλήξεις καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τόσο τον Τσόρι Ντομίνγκες όσο και τον Φελίπε Πάρντο. Ακόμη δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ταρίκ Ελιουνούσι, ο τιμωρημένος Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Μανουέλ Ντα Κόστα με τον Αλεξί Ρομαό, οι οποίοι βρίσκονται με τις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων για το Κόπα Άφρικα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ολυμπιακός: Mέσα Μποτία και Μάριν, εκτός Τσόρι και Πάρντο με Αστέρα