MENU

Ο Εσιέν κατέθεση προσφυγή στην ΕΠΟ για τις δόσεις που του οφείλονται, μετά τον διακανονισμό που έκανε με τον Παναθηναϊκό για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Από την προσφυγή του Εσιέν προκύπτει μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός καθυστέρησε τη δόση του Οκτωβρίου και δεν του κατέβαλε εκείνες του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου και βάσει του συμφωνητικού είχε το δικαίωμα προσφυγής. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει και ως ρήτρα επιπλέον ποσό 100.000 ευρώ για τη μη τήρηση της συμφωνίας!

Όπως παρουσιάζει η εφημερίδα «Live» την προσφυγή του Γκανέζου άσου, στο συμφωνητικό έχει οριστεί πως: «Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν κατορθώσει να εξοφλήσει πλήρως μία δόση τη συμφωνηθείσα ημερομηνία και αφού παρέλθει η συμφωνηθείσα περίοδος χάριτος διάρκειας 15 ημερών για κάθε προθεσμία πληρωμής, τότε αμέσως μία ποινή ίση με το 10% της απλήρωτης δόσης θα γίνεται επίσης απαιτητή και πληρωτέα. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν κατορθώσει να εξοφλήσει πλήρως δύο συνεχόμενες δόσεις, τότε αμέσως και χωρίς πρόσθετη περίοδο χάριτος, ο ποδοσφαιριστής θα έχει το δικαίωμα να κατγγείλει τον διακανονισμό, το συνολικό υπολειπόμενο ποσό θα είναι απαιτητό και πληρωτέο, συν μία ποινική ρήτρα ίση με το 10% των απλήρωτων δόσεων και μία ποινική ρήτρα καθαρού ποσού 100.000 ευρώ θα προστεθούν στο υπολειπόμενο οφειλόμενο ποσό».

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει 720.000 ευρώ καθαρά στον Εσιέν, ο οποίος στην καταγγελία του αναφέρει ότι λόγω της μη καταβολής των οφειλομένων του έχει δημιουργηθεί σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ζητώντας παράλληλα όλα τα χρήματα των υπολειπόμενων δόσεων.

Εσιέν: «Έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, θέλω όλα τα λεφτά»