MENU

«Δεν ήταν μόνο κακή η εμφάνισή μας, μπορώ να την πω τραγική. Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Στην κατάσταση που βρεθήκαμε, ευτυχίσαμε να βρεθούμε μπροστά με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν το κρατήσαμε το σκορ. Παίξαμε απογοητευτικά και ήρθαν έτσι τα πράγματα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα, να φτιάξουμε την κατάσταση εμείς οι παίκτες», είπε μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα.

Σε ερώτηση εάν έχει χαθεί το κίνητρο για τους Πράσινους, ο Έλληνας μέσος απάντησε: «Μέχρι ένα σημείο ίσως να φταίει κι αυτό. Ίσως εμείς να μην είμαστε αυτοί που πρέπει. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων για να βγαίνει αυτή η εικόνα στο γήπεδο. Πρώτα απ’ όλα εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Να φτιάξουμε εμείς τα πράγματα. Να δίνουμε το 100%, επειδή θεωρώ πως τον τελευταίο καιρό δεν το δίνουμε. Οπωσδήποτε πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και εμείς οι παίκτες να αλλάξουμε την εικόνα».

Όσο για τα πλέι οφ που ακολουθούν, ο Λαγός υπογράμμισε: «Ο κόσμος μας βοηθά πάντα και νομίζω στα πλέι οφ όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Κόσμος, ομάδα, όλο το τιμ. Να είναι δίπλα μας και θα τα καταφέρουμε».

«Τραγική εμφάνιση, να συνέλθουμε γρήγορα»