MENU

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Ράζβαν Ρατς. Ο Ρουμάνος, κατά κάποιο τρόπο έριξε ευθύνες σε όσους βγάζουν ειδήσεις μέσα από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στη φιλία του με τον τεχνικό της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και στο θέμα του τραυματισμού του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά, σε ό,τι αφορά τη παρουσία Σαββίδη, στα αποδυτήρια, είπε: «Εκπλήσσομαι αρνητικά για το ότι ξέρετε τα πάντα για τα αποδυτήρια της ομάδας και αυτά πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια. Αυτός ο στόχος μας έχει απομείνει, πρέπει να το αποδείξουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα γίνει μέσα από νίκες».

Σχολιάζοντας το ότι αγωνίστηκε στο ματς με την Εθνική Ομάδα αν και προερχόταν από θλάση είπε: «Δεν ξέρω γιατί γίνεται λόγος. Έπαιξε γιατί ήμουν καλά και όπως είδατε κόντρα στην Ξάνθη έπαιξα για όλο το διάστημα. Γενικότερα δε θα σχολιάζω δημοσιεύματα που αφορούν το ότι παίζω στην Εθνική. Εγώ τιμώ το συμβόλαιο μου και θα συνεχίζω να τιμώ τον ΠΑΟΚ και να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου».

Οσο για τα νεύρα του φίλου του Λουτσέσκου, είπε: «Ο Λουτσέσκου ήταν πρώην συμπαίκτης μου αλλά και προπονητής μου. Τον ξέρω πάνω από 16 χρόνια και είναι φίλος μου. Αλλά σε έναν αγώνα δεν έχεις φίλους. Είχε και αυτός να κερδίσει όπως και εμείς. Είμαστε και φίλοι και πάλι…».

«Κάποια πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν από τα αποδυτήρια»