MENU

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» επέστρεψε χθες από την Βραζιλία όπου είχε βρεθεί για προσωπικό του ζήτημα, και σήμερα πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα ενδεχόμενα, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο Ζιλμπέρτο δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Αλαφούζος αναμένεται να του προτείνει να συνεχίσει από κάποιο άλλο πόστο και αν το επιθυμεί και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος τότε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί. Σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να υπάρξει διαζύγιο.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο, πάντως, θέλουν να αξιοποιηθεί ο Ζιλμπέρο Σίλβα σε κάποιο άλλο πόστο, καθώς εκτιμούν τον χαρακτήρα του αλλά και τις γνώσεις και τις παραστάσεις του και επιθυμούν να τις εκμεταλλευτούν αλλάζοντάς του ρόλο στην ομάδα.

Προβάδισμα ο "Λύμπε"

Επόμενο βήμα, μετά τη συνάντηση με τον Βραζιλιάνο, θα είναι η επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που υπάρχουν στις πιθανές επιλογές βρίσκονται εκείνα του Νίκου Λυμπερόπουλου, του Τάκη Φύσσα, του Μλάντεν Πέτριτς, όπως και άλλη μία λύση από το εξωτερικό, με τον "Λύμπε" να έχει αυτή τη χρονική στιγμή ένα μικρό προβάδισμα.

Όπως και να έχει η σημερινή ημέρα πρόκειται να έχει εξελίξεις που θα αφορούν στο μέλλον του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό από διαφορετικό πόστο ή στην αποχώρησή του.

Σήμερα το ραντεβού Αλαφούζου με Ζιλμπέρτο - Μικρό προβάδισμα ο Λυμπερόπουλος