MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Libero fm 107,4»:

Για την ομιλία του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και την συνάντηση τους στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" δήλωσε: «Οταν έφυγε η ομάδα του Ηρακλή για προετοιμασία στην Ολλανδία, δυστυχώς δεν έγινε απολύτως τίποτα. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή και το τονίζω αυτό αφιλοκερδώς. Ο κ. Καγιούλης μας είχε πεί πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, έχοντας υπογράψει τα χαρτιά και πως αναλαμβάνει την διαχείριση. Του είπαμε πολύ καλά, προχωρήστε και αν και εφόσον θέλετε ήμαστε εδω για να σας βοηθήσουμε. Οπως καταλαβαίνεται, και λέγοντας ο κ.Καγιουλης εγω αναλαμβάνω, σταματήσαμε οποιαδήποτε συνομιλία.

Δυστυχώς όπως γνωρίζουν όλοι φίλαθλοι, δεν έγινε απολύτως τίποτα και αντί να πάμε μπροστά, πηγαίναμε πίσω. Ξαναπροσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία ξανά με τον κ.Παθανασάκη, μόλις επικοινωνούσαμε, έπαιρνε την επόμενη μέρα ο Κ.Καγιούλης και έλεγε εγω τα αναλαμβάνω όλα. Το τελευταίο ραντεβού έγινε την ημέρα που επέστρεφα στο Ντουμπάι. Του λέω 12 η ώρα φτάνω Αθήνα, αν θέλεις εχω μιάμιση ωρα κενό έλα να μιλήσουμε. Δεν θέλαμε να διαρρεύσει κάτι, γιατί δεν θέλαμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Ούτε πρόθεση, ούτε διάθεση έχω εγώ, να βρίσκομαι πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες.

Μου είπε θα μιλήσω με τον κ.Καγιούλη για να το τελειώσουμε. Απο εκεί και πέρα πάλι δεν έγινε τίποτα. Τώρα είχαμε και σήμερα μια επικοινωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τηλεφωνική πάντα, και τον είπα εγω παραιτούμαι απο την προσπάθεια που έχει γίνει. Γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια, το σκέφτηκα, δεν γίνεται άλλο».

Για τα σκέλη που υπήρχαν στη συνάντηση τόνισε: «Ηρακλής, στην αρχή χωρίς Καγιούλη, μετά όταν ο κ.Καγιούλης βγήκε και είπε από που θα πάρω τα χρήματα μου, βγήκε και ο κ.Δρακόπουλος και είπε κ.Καγιούλη φέρτε της αποδείξεις να τις ξοφλήσουμε αλλά βοηθήστε την ομάδα. Δεν υπήρχε κάποια αντίδραση. Μετά είπε εγώ θα κάνω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2 εκατομμύρια, θα την κάνει η εταιρία μου».

Τέλος είπε: «Κάποιοι τον έχουνε εγκλωβισμένο τον Παπαθανασάκη, με μένα λέει είναι θετικός αλλά όταν κλείνει το τηλέφωνο κάποιοι τον πιέζουν. Αυτό πιστεύω εγώ, είναι υποκειμενικό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο που δεν φτάσαμε σε ένα αίσιο τέλος και να τους διαβεβαιώσω πως ουδέποτε ήθελα να γίνω πρωτοσέλιδο, ούτε να τους κοροϊδεψω».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΕΛΗ

http://www.youtube.com/embed/_CHe7Tr0nPU?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Αντωνέλης: «Είπα στον Παπαθανασάκη πως αποσύρω την πρότασή μου...» (aud)