MENU

Η φωτοβολίδα ευθείας βολής που εκτοξεύθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ... άναψε φωτιές, με τον Σταύρο Κοντονή να είναι έξαλλος βλέποντας το περιστατικό και όχι μόνο!

Οπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στην εφημερίδα «Live Sport» ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν... έξω φρενών βλέποντας την φωτοβολίδα. Οχι μόνο για το ίδιο το περιστατικό, αλλά και για το γεγονός πως ο νόμος που προέβλεπε την αυτόματη διακοπή αγώνα σε αντίστοιχη περίπτωση έχει πλέον αλλάξει από την ΕΠΟ (σ.σ. πλέον σε περίπτωση ρίψης φωτοβολίδας ευθείας βολής υπάρχει προειδοποίηση και όχι αυτόματη διακοπή, όπως ίσχυσε πέρυσι) χωρίς να έχει ενημερωθεί!

Το καλοκαίρι η Γ.Σ. της ομοσπονδίας «πέρασε» την αλλαγή στη σχετική διάταξη στο πειθαρχικό δίκαιο, κάτι που όμως δεν ήταν εις γνώση του Σταύρου Κοντονή, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με όλες τις άλλες ομοσπονδίες πριν προβούν σε αντίστοιχες αλλαγές και τροποποιήσεις.

Πλέον αναμένεται να ζητηθεί από την Επιτροπή Εξομάλυνσης να είναι ενήμερος από εδώ και πέρα σε οποιαδήποτε αλλαγή που αφορά το Καταστατικό και όχι μόνο.

Παράλληλα, ο Σταύρος Κοντονής ήταν έξαλλος για το γεγονός πως μετά από δική του εισήγηση, με την οποία δεν είχε αντίρρηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντησή τους, άνοιξε πρόωρα η Θύρα 4 της Τούμπας και ακολούθησε η... φωτοβολίδα.

Ο υφυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ και ζήτησε να προχωρήσει μέχρι τέλους η έρευνα την οποία ανακοίνωσε ο Ιβάν Σαββίδης, για τον οπαδό που πέταξε τη φωτοβολίδα και να... αποβληθεί δια βίου από τα γήπεδα.

Ο άνθρωπος του «δικεφάλου» από την πλευρά του τόνισε πως έχει δοθεί ρητή εντολή να βρεθεί ο ένοχος και να ακολουθήσει η απαιτούμενη διαδικασία. Εξάλλου, η Τούμπα έχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες που «βλέπουν» όλο το γήπεδο...

Πάντως, από τον Σταύρο Κοντονή εξετάζεται το ενδεχόμενο νέας ποινής στη Θύρα 4 εξαιτίας όσων έγιναν, εν αναμονή της έκθεσης της Αστυνομίας και της εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Κανένας δεν ενημέρωσε τον Κοντονή για την αλλαγή του νόμου!