MENU

Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε ο Γιώργος Σπανός για να εκφράσει τα παράπονά του για την απαράδεκτη διαιτησία του Δελφάκη και των βοηθών του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, το οποίο έχει διαρρεύσει από την πλευρά της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο ποδόσφαιρο, ο Σπανός επιτέθηκε φραστικά στον βοηθό Ευθύμιο Κούρεντα και στη λήξη της αναμέτρησης έπιασε τον βοηθό από τον λαιμό απειλώντας τον πως θα τον σκοτώσει.

Το Φ.Α. αναφέρει για την πρώτη φραστική επίθεση του Σπανού κατά του Κούρεντα στο ημίχρονο.: «Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Γιατί εκτίθεσαι για τον Μπουτζιώλη. Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει».

Όσο για το φινάλε της αναμέτρησης, όπου ο Σπανός φέρεται να έπιασε τον βοηθό από τον λαιμό, ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου είπε: «Έκανες έγκλημα σήμερα θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης. Έκανες την αποστολή σου. Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ.... Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες εσύ και ο Μπουτζιώλης. Θα σε γ… ρε π.... Θα σε βρω ρε αρχ... και θα σε σκοτώσω».

Σπανός σε βοηθό: «Θα σε βρω ρε αρχ... και θα σε σκοτώσω»