MENU

Ο «Γκέο» ήταν αυτός που είχε γράψει το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι δίνοντας ουσιαστικά με αυτό το γκολ την πρόκριση για τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμέσως μετά το γκολ, έτρεξε στη σέντρα και κάλεσε τους συμπαίκτες του για να δείξουν όλοι μαζί τα ονόματα στις φανέλες τους προκειμένου να «απαντήσουν» στην αντίστοιχη κίνηση του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 1-1 του πρώτου ματς ΟΑΚΑ.

Για την Ιστορία, ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ μετά από μαγική ασίστ του Λουτσιάνο με τακουνάκι και πλασέ του Αλεξανδρή, ενώ το 0-2 είχε πετύχει ο Βραζιλιάνος (που αντικατέστησε τον Τζόρτζεβιτς σε εκείνο το ματς) με πιθανότατα την κορυφαία απευθείας εκτέλεση φάουλ στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Ο Λυμπερόπουλος μείωσε προσωρινά σε 1-2 για την ομάδα του Στράτου Αποστολάκη τότε, με τον Γεωργάτο να κάνει το 1-3 και τον Τζιοβάνι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με μαγικό πλασέ απέναντι στον Νικοπολίδη για το τελικό 1-4.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από εκείνο το ματς, ο Γεωργάτος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook: «Σαν σήμερα ήταν μια απο τις μεγαλύτερες και χαρούμενες μέρες της καριέρας μου!!!!!! 1-4!!!! Για σενα ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!!(21 το νούμερο μου)».

https://www.youtube.com/embed/JmGRkA8sQto
Θυμήθηκε το 1-4 ο Γεωργάτος (vid)