MENU

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Σήμερα η πέμπτη συνάντηση, η τελευταία πράξη (The Final Match) για χάρη του Ηρακλή. Οι δικηγόροι μας δούλεψαν αργά μέσα στη νύχτα για να αναπτύξουν, με τον καλύτερο τρόπο τις καλύτερες τελικές λύσεις.

Νιώθω πολύ καλά (γιατί είμαι ικανός) πρώτα από όλα για τον σεβασμό με τον οποίο κάναμε τα πράγματα, πρώτα για τον εαυτό μου σαν άντρα και σαν μάνατζερ και επιχειρηματίας.

Με σεβασμό στην οικογένειά μου, στους πολύ σημαντικούς συνεργάτες στην Ντουμπάι και στο Αμπου Ντάμπι, στην ελληνική ομάδα των συνεργατών μου που αποτελείται από υπέροχους ανθρώπους, στον ίδιο τον πρόεδρο του Ηρακλή. Εχω τη διάθεση να χτίσω μαζί με την ομάδα μου ομάδα μου ένα μεγάλο κλαμπ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σέβομαι τις συμφωνίες και τους ορούς στη μεταξύ μας ρήτρα εμπιστευτικότητας και δε θα απαντήσω σε κάποιον που είναι θύμα του κόμπλεξ του.

Σήμερα θα διαμορφώσουμε το πρώτο επίσημο έγγραφο το ποιο θα μας οδηγήσει σταδιακά στην απόκτηση ολόκληρης της ομάδας. Εγώ σέβομαι τον καθένα αλλά περιμένω και σεβασμό.

Θα ήθελα να συμβουλέψω να σταματήσουν αυτοί μου μιλούν για την ικανότητά μου. Ειδάλλως θα αναγκαστώ να προβώ σε νομικές ενέργειες σε όσους βάζουν εμπόδια στη δουλειά μιας ολόκληρης εβδομάδας αλλά και σε δημοσιογράφους που επιτρέπουν να διαρρέουν ψευδείς και μακριά από την πραγματικότητα πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ όλους, ο Θεός να μας ευλογεί

Φόρτσα ΗΡΑ

Φάμπιο Μοντεκάλβο»

Μοντεκάλβο: «Σήμερα το τελικό ραντεβού και οι πρώτες υπογραφές»