MENU

Σε προηγούμενες δηλώσεις του μιλούσε για "συκοφαντίες" όταν οι δημοσιογράφοι τολμούσαν να αποκαλύψουν ότι είναι κακουργηματικά κατηγορούμενος για την δυσώδη υπόθεση της κάρτας υγείας. Την εποχή που ήταν ταμίας, η ΕΠΟ υπέγραφε μια αλλόκοτη σύμβαση που σύμφωνα με την εισαγγελέα Αγγελική Κουρινιώτη δημιούργησε ζημία 29 εκ.ευρώ!

Μόλις προ τριημέρου, μια άλλη εισαγγελέας, η Ευγενία Κυβέλου, πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών να παραπεμφθεί σε δίκη ο κ.Γκιρτζίκης και άλλοι 19 παράγοντες της ΕΠΟ με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας. Ελπίζουμε ο ευφυής Ξανθιώτης παράγων να μην εντάσσει τις κυρίες Κυβέλου-Κουρινιώτη στα πρόσωπα που εξυφαίνουν σχέδιο εξόντωσής του.

Η στήλη αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η δήλωση Γκιρτζίκη έγινε στις 7 Ιουλίου: Το εορτολόγιο γράφει "της Αγίας Κυριακής". Είναι η Αγία που ενέπνευσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, καθώς δύο αυτοκράτορες επιχείρησαν να την αποκεφαλίσουν, αλλά ουδέποτε τα κατάφεραν!

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Γκιρτζίκης ήθελε να πάρει κάτι από την επιφοίτηση του πνεύματος της Αγίας Κυριακής. Ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα αποκεφαλιστεί από την προεδρία της Ομοσπονδίας που την ημέρα της εισαγγελικής πρότασης για παραπομπή του στο εδώλιο, περνούσε τον Κώδικα Δεοντολογίας της FIFA, ο οποίος δημιουργεί ασφαλείς συνθήκες πειθαρχικής καταδίκης του.

Ως γνήσιος θεοσεβούμενος καταδρομέας οικειοποιήθηκε την ιστορία της Αγίας Κυριακής που δεν έχασε ποτέ το κεφάλι της, ακόμη κι όταν ο δήμιος έφτασε πλάι της με το τσεκούρι στο χέρι. Πράγματι το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικά παράγει θαύματα!

Το θαύμα που δεν μπορεί να διασφαλίσει -ούτε η Αγία Κυριακή- είναι ένα και μοναδικό: Να ξανακερδίσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι τις χαμένες Κυριακές τους.

Ο Γκιρτζίκης εμπνεύστηκε από το θαύμα της Αγίας Κυριακής!