Όπως καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται καθαρά οπαδοί της ΑΕΚ να πηγαίνουν στο πρώτο ημίχρονο και ενώ ο αγώνας παιζόταν κανονικά από την εξέδρα που ήταν στη γωνία του κόρνερ μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων έχοντας μπει στο ταρτάν του γηπέδου ανενόχλητοι για να κάψουν τα ερυθρόλευκα πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ.
Στην συνέχεια αφού τα έκαψαν επέστρεψαν στην εξέδρα (μένοντας αρκετοί στο ταρτάν κάτω από την τελευταία σειρά της εξέδρας), από την οποία στην συνέχεια είχαμε την εισβολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ από τον Χάρα.
Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλη την διάρκεια του βίντεο οι συγκεκριμένοι οπαδοί πηγαινοέρχονται ανενόχλητοι από τους σεκιούριτι του γηπέδου.
Δείτε το βίντεο
- Likes0
- Dislikes0