MENU
Στην έκδοση δήλωσης μέσω της οποίας τονίζει ότι θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, προκειμένου να επέλθει σε συμφωνία μαζί τους ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα προχωρήσει στην κατάργηση της θύρας τους προέβη ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Παρά την αγανάκτηση την οποία ένιωσα από την χωρίς καμία λογική και αιτία εξύβριση της αειμνήστου μητέρας μου, η οποία μέχρι το τέλος της ζωής της δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να προσφέρει ότι είχε και δεν είχε στην οικογένειά μας και στην κοινωνία, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω τα πάντα ώστε να ηρεμήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί μας πριν θρηνήσουμε θύματα.
Γι' αυτό το λόγο, προσκαλώ όλους τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών μας, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, να υποδείξουν στα γραφεία της ΠΑΕ ποια συγκεκριμένα πρόσωπα και με ποια ιδιότητα θα τους εκπροσωπήσουν, ώστε το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουμε συμφωνήσει όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουμε, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και το πως ενωμένοι θα την προστατεύσουμε από τους αντιπάλους μας.
Σε διαφορετική περίπτωση, δηλώνω κατηγορηματικά ότι για την προστασία τόσο της ποδοσφαιρικής ομάδας από τιμωρίες και δυσφήμιση, αλλά κυρίως για την προστασία των χιλιάδων οικογενειών οπαδών μας, θα είμαι υποχρεωμένος να καταργήσω τη θύρα των οργανωμένων, την οποία την προηγούμενη σεζόν παραχώρησα στους οργανωμένους οπαδούς αντί ελαχίστου τιμήματος, που δεν κάλυπτε ποτέ τις απαιτήσεις του κ. Πηλαδάκη, και να εκδόσω εκεί οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας με μειωμένες τιμές.»
Κούγιας:«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι οργανωμένοι να υποδείξουν τους εκπροσώπους τους...»