MENU

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο είναι και επίσημα από το απόγευμα του Σαββάτου ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού αποτελώντας την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας την τρέχουσα περίοδο μετά τους Ιβανόφ, Χουλτ, Ιμπάρμπο και Νούνο Ρέις.

Πλέον σειρά παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάν Λεντέσμα που φέρεται να έχει πειστεί από το πλάνο που του έχει παρουσιαστεί από τον Αντρέα Στραματσόνι και να είναι κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει οριστική συμφωνία.

Το Σάββατο, από το απόγευμα μέχρι τις 21:00 ο Αντρέα Στραματσόνι είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Αργεντινού και υπήρξε σαφής βελτίωση των δεδομένων, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί (ίσως) η καθοριστικότερη επαφή, στην οποία δεν αποκλείεται να δώσει το "παρών" και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος ήταν το Σάββατο εκτός Αθηνών.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία... ανάσα από την απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός άσος μάλιστα (παρότι οι "πράσινοι" είχαν ρεπό) προπονήθηκε από τον Στραματσόνι σήμερα το πρωί στις 8:30 στο Κορωπί, μαζί με τους Μάρκους Μπεργκ, Νίκλας Χουλτ και Νούνο Ρέις, τους παίκτες δηλαδή που ενσωματώθηκαν αργότερα από τους υπόλοιπους στην προετοιμασία της ομάδας!

Στον Παναθηναϊκό όμως η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματάει εδώ, καθώς εξελίξεις αναμένονται άμεσα και στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει "μπακ απ" στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Περισσότερα δεν έχουν διαρρεύσει σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς άπαντες κινούνται με άκρα μυστικότητα. Βιασύνη δεν υπάρχει πλην όμως γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο βασικός υποψήφιος για τη θέση να τεθεί το συντομότερο δυνατό στην διάθεση του Ιταλού προπονητή.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντεφελντ καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η Ντινάμο Ζάγκρεμπ φέρεται να αποτελεί εμπόδιο στην επιστροφή του Κροάτη στην Ελλάδα, όμως στον Παναθηναικό θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή με έναν παίκτη του οποίου την αξία γνωρίζουν και εκτιμούν ιδιαίτερα.

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Λεντέσμα, φορ ο επόμενος!