MENU

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, εδώ και μέρες αναζητεί τη διάδοχη κατάσταση στον Ηρακλή και αυτός είναι ο λόγος που από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ. Ποιος είναι όμως ο Γερμανός; Και ποια η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν;

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ...

Ο 58χρονος Γερμανός, όπως αποκάλυψε και σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον "Libero fm", o Eλληνας δικηγόρος του, Γιάννης Καχριμάνης, ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ίδιος στη συνάντηση που είχε με το SDNA δεν άνοιξε τα χαρτιά του, τονίζοντας πως ο λόγος της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ήταν για να συναντηθεί από κοντά με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, αλλά και για να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο Ντίτερ Μίλερ, υπήρξε κατά τα νεανικά του χρόνια ποδοσφαιριστής, που έκανε καριέρα σε ημιεπαγγελματικές ομάδες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις στα 36 του έγινε, και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1995,1996, έγινε πρόεδρος στο Ανόβερο, όταν αυτό αγωνίζονταν στην Zweiteliga.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο ίδιος δεν ήταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Ανόβερο, απλώς είχε εκλεχθεί από το συμβούλιο για να διατελέσει πρόεδρος.

Εκ τότε, δεν ασχολήθηκε με κάποια άλλη ομάδα και αργότερα έγινε εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών. Οπως είπε ο ίδιος, αλλά και ο δικηγόρος του, ήταν μεταξύ άλλων ο ατζέντης του Ασαμόα (Σάλκε) και του Ερνστ (Μπεσίκτας). Παράλληλα και σύμφωνα πάντα με όσα ο ίδιος είπε σχετικά με το προφίλ του είναι μέλος σε τρεις Εθνικές Ομοσπονδίες της Αφρικής, ενώ παράλληλα, είναι και σύμβουλος της Γερμανικής Ομοσπονδίας.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να μπορεί κανείς με ακρίβεια να καταλάβει εάν το deal θα προχωρήσει ή όχι, πάντως άπαντες μετά και όσα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Πάντως, σε επιπλέον ρεπορτάζ που προχώρησε το SDNA αναφορικά με το προφίλ του, οι πληροφορίες που προέκυψαν αναφέρουν πως κατά το παρελθόν ο Μίλερ, έχει ασχοληθεί και με άλλες δραστηριότητες εκτός ποδοσφαίρου (σ.σ. ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α.).

Πάντως, ο Ντίτερ Μίλερ, αύριο θα αποχωρήσει από την Ελλάδα και για το λόγο αυτό εξουσιοδότησε τον κ. Καχριμάνη να κάνει τις συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ο υποψήφιος αγοραστής του Ηρακλή, Ντίτερ Μίλερ στο SDNA! (pic)