MENU

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sdna, από το Βέλγιο, οι Πράσινοι έχουν όντως προχωρήσει τις επαφές με τον 28χρονο αμυντικό της Λόκερεν, μια και από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, μια και δεν αποδέχθηκε πρόταση της Λόκερεν για ανανέωση συμβολαίου. Οι Βέλγοι έχουν προχωρήσει αρκετά το σενάριο, κάνοντας λόγο ακόμα και για υπογραφές!

Έτσι και αλλιώς στον Παναθηναϊκό έχουν φροντίσει να προχωρήσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό και για το καλοκαίρι, προσπαθώντας να μην χάσουν συγκεκριμένες ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Ο Παναθηναϊκός είχε «χτυπήσει την πόρτα» του Γκαλίτσιου τον περασμένο Απρίλιο, όταν αναζητούσε δεξιό μπακ. Ο Έλληνας παίκτης ήταν θετικός για τη μετακίνηση, όμως η Λόκερεν είχε απαιτήσεις άνω του 1 εκατ. ευρώ, ποσό απολύτως απαγορευτικό για το Τριφύλλι. Τότε οι Πράσινοι αναγκάστηκαν να οδηγηθούν σε άλλες επιλογές μέχρι που κατέληξαν στον Χρήστο Μπούρμπο. 

Είναι κοινό μυστικό ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον Μπούρμπο. Συζητήθηκε μάλιστα διεξοδικά στις μεταγραφικές συσκέψεις των τελευταίων ημερών το ενδεχόμενο απόκτησης δεξιού μπακ από τώρα. Η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη από τη Νίκη Βόλου προσφέρει μια έξτρα επιλογή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γκαλίτσιος είναι και φέτος βασικός στη Λόκερεν με 15 συμμετοχές σε 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ έπαιξε και στο Europa League.

Αποκλειστικό: Στα πράσινα ο Γκαλίτσιος