MENU

Παγκόσμιες διαστάσεις έχει πάρει η αναστολή του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Μετά τον Κριστιάν Νομπόα, τον Ρικάρντο Κόστο και τον Χέντβιγκες Μαντούρο, ήρθε η σειρά του Φακούντο Περέιρα να μιλήσει στην diario Hoy. 

Ο Αργεντίνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, εκτός των άλλων, μίλησε και για το επεισοδιακό Δ.Σ. της Λίγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά…«Φαίνεται πως έχει αναβληθεί το πρωτάθλημα για μια εβδομάδα, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο.

Αυτό που άκουσα είναι πως στο ΔΣ της Super League έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στους προέδρους του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ άνδρας της ασφάλειας του ενός χτύπησε έναν άλλο παράγοντα. 

Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις αποφάσεις των αρχών. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να τηρήσουμε ό,τι μας πουν», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Diario Hoy».

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις δικές του επιδόσεις: «Αν και η ομάδα είχε μια μεγάλη κάμψη κι απομακρύνθηκε από το στόχο του πρωταθλήματος, προσωπικά πιστεύω πως πηγαίνω πολύ καλά.

Παίζω συνέχεια και πετυχαίνω γκολ, κάτι που είναι σημαντικό γιατί τονώνει την αυτοπεποίθησή μου. Προσπαθώ ακόμη να προσαρμοστώ και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνέχεια».

Ο «Φανούρης» για την διακοπή (pic)