MENU

Αυτό το blog φίλοι μου σας έχει ενημερώσει έγκαιρα και κυρίως έγκυρα για μερικές από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ακόμα και εμείς όμως, που έχουν δει τα μάτια μας περισσότερα και από εκείνα του Δημοσθένη Λιακόπουλου, σηκώσαμε τα χέρια ψηλά έκπληκτοι όταν αντιληφθήκαμε την νέα πανευρωπαϊκή ραδιουργία κατά των Θεοδωρίδηδων. Ούτε οι Λάνιστερ δεν έχουν δεχτεί τέτοιον βρώμικο και ανηλεή πόλεμο.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγει ο Σάββας στο καθιερωμένο του κυριακάτικο διάγγελμα. Ο αντιπρόεδρος που στόμα έχει (ο Σάββας) και μιλιά δεν έχει (ο δημοσιογράφος της Nova) έκανε έναν μικρό πρόλογο πριν περάσει στο κυρίως θέμα της συνωμοσίας:

«Θέλω να αρχίσω με τη βαθμολογία για να ξυπνάνε μερικοί. Έχουμε 38 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 28 από την ΑΕΚ και 30 από τον Παναθηναϊκό. Κανένας δεν λέει την αλήθεια, εγώ πάντα λέω την αλήθεια και μιλάω με αποδείξεις». Το ξέρει όλη η κοινωνία αυτό.

Γι’ αυτό και στα δικαστήρια τιμής ένεκεν όταν καλείται ο μάρτυρας ορκίζεται να πει τον Σάββα και μόνο τον Σάββα χωρίς φόβο και πάθος. Τόσες αλήθειες μόνο ο αντιπρόεδρος και το makeleio.gr

Ο Σάββας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το νέο ρεκόρ που θα σπάσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους, την Κυριακή ετοιμάζεται μεγάλη φιέστα, θα χρειαστούν γιγαντοοθόνες, έχουμε πάρει δεκάδες πρωταθλήματα, θα γίνει ένα πανδαιμόνιο, μια τρομακτική γιορτή. Αν κερδίσουμε και την Κυριακή σπάμε άλλο ένα ρεκόρ». Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο ρεκόρ στα παγκόσμια χρονικά.

Γιατί αν κερδίσει τελικά ο Ολυμπιακός, οι νίκες του θα ‘ναι περισσότερες και απ’ τους οπαδούς που πηγαίνουν κάθε Κυριακή στο Καραϊσκάκη (εκτός αν είναι και οι δανεικοί στις εξέδρες).

Και αφού τελείωσε με τις εισαγωγές και το ελαφρολαϊκό ο Σάββας, πέρασε στο σκληρό ροκ: «Εάν δεν ήταν ο Κος Καλογερόπουλος, το λέω με όνομα, θα είχαμε τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητοι. Μας το στέρησε. Τιμωρήθηκε όμως παραδειγματικά και μιλάνε για διαιτησίες. Εύχομαι πάντα τέτοια, ό,τι και να γίνει θα παίρνουμε πάντα το πρωτάθλημα». Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς φίλοι μου, αλλά πλέον ο Σάββας μιλάει για τον Καλογερόπουλο, όπως ο Αλέφαντος για τον Δούρο. Σε 2,5 μήνες τον έχει αναφέρει 123 φορές (μετρημένες).

Αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω του χρόνου να βγάζει διάγγελμα στην Έλλη Στάη φορώντας κόκκινο μπλουζάκι και κρατώντας μια μερίδα κεφτέδες για να αναλύει τα συστήματα του Χάπελ δακρυσμένος επειδή «δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ο κύριος Καλογερόπουλος».

Η δόλια δράση του Καλογερόπουλου όμως δεν σταμάτησε εκεί. Για να εκδικηθεί τους Θεοδωρίδηδες συμμάχησε με τον αγγλοσαξονικό διάβολο. Ένα άρθρο στο sportit.gr με τίτλο: «Στόχος των Άγγλων Θεοδωρίδης και Μαρινάκης» αποκάλυψε το σχέδιο των Άγγλων μασόνων, που κάθε τρεις και λίγο γράφουν για σκάνδαλα στην Ελλάδα:

«Ο στόχος των βρετανικών Μέσων δεν είναι να καμία κάθαρση. Στόχος είναι ο Θεοδωρίδης. Το αγγλοσαξονικό τόξο δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ένας Έλληνας διοικεί και την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ». Αυτά είναι.

Η νέα τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας άξιος Έλληνας έχει ηγετική θέση σε έναν παγκόσμιο οργανισμό και σε συνεργασία με τον Καλογερόπουλο, την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τους Εβραίους μασόνους προσπαθούν να τον σπιλώσουν για να φύγει και να μπει στη θέση του ένα προσκυνημένο πιόνι του συστήματος της παγκοσμιοποίησης (για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την εκπομπή «Κόντρα και ρήξη» του Κυριάκου Βελόπουλου).

Αυτά κάνει το αγγλοσαξονικό τόξο: «Είναι αλήθεια ότι ο Θεοδωρίδης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εκλογή του Τζιάνι Ινφαντίνο στην προεδρεία της ΦΙΦΑ. Τέτοιοι τεράστιοι οργανισμοί, όπως η ΦΙΦΑ, η ΟΥΕΦΑ, η ΔΟΕ, η ΙΑΑΦ, όμως, πρέπει να έχουν ενεργούμενα του αγγλοσαξονικού τόξου».

Κάτι τέτοια διαβάζουμε φίλοι μου και αισιοδοξούμε για το μέλλον της χώρας. Αν ενωθούν οι οπαδοί του Καμμένου θα πάρει ποσοστό 45% ο Πάνος και θα κάνει επιτέλους αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Το άρθρο του sportit για το αγγλοσαξονικό τόξο της αλητείας κλείνει αποκαλύπτοντας τον απώτερο σκοπό των συνωμοτών: «Ο Θόδωρος απλά είναι Έλληνας. Κι αν δεν υπάρχουν στοιχεία για να τον σπιλώσουν (offshore κλπ.), τότε εφευρίσκουν οι διάφοροι Ματ Σκοτ. Όπως ότι είναι μέρος του σκανδάλου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος του, να τον αποδομήσουν και σε κάποια στιγμή να τον αντικαταστήσουν με “δικό” τους άνθρωπο». Και ποιος είναι αυτός ο «δικός τους άνθρωπος»; Μα φυσικά ο Καλογερόπουλος.

Αφού έδειξε καλή διαγωγή (έδωσε πέναλτι και κόκκινες σε βάρος του Ολυμπιακού και εκνεύρισε τον πάντα ήρεμο Σάββα) έχει πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής στην ΟΥΕΦΑ. Όλοι το λένε. Το sportit, το «Χωνί» και το eleutheros-psekasmenos.blogspot.com.

Ο Σάββας έσπασε το ρεκόρ του Νίκου Αλέφαντου