MENU

Οι τελευταίες πληροφορίες από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, οι οποίες ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να παρακολουθήσει από κοντά ένα ακόμη μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Μετά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θα δώσει το «παρών» και στη Λεωφόρο για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί κοντά στην ομάδα και πριν τον αγώνα, στην προπόνηση του Σαββάτου, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Όσον αφορά στην παρουσία του στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, πρέπει να τονιστεί ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού η επίσημη λίστα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα αναφέρει τα ονόματα των ανθρώπων της φιλοξενούμενης διοίκησης που θα παρακολουθήσουν από κοντά το ματς. Ωστόσο, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι ο πρόεδρος των πρωταθλητών θα πάει κανονικά στο γήπεδο και θα δει το ματς από τα μπουθ, όχι από τη θύρα των επισήμων ή από τον πάγκο, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρεθεί στη Λεωφόρο, τότε για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα, η Αστυνομία θα πάρει ειδικά μέτρα. Αυτά θα περιλαμβάνουν συνοδεία περιπολικών και μοτοσικλετών της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας από τους δρόμους που θα περάσει το αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει (όπως και της ομάδας του Ολυμπιακού) αλλά και ειδικούς ελέγχους στην περιοχή γύρω από το γήπεδο.

Έτοιμος για Λεωφόρο ο Μαρινάκης