MENU

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, δεν υφίσταται στο χάρτη. Αυτό το ξέρει και ο τελευταίος άνθρωπος επί γης.

Θα περίμενε όμως κανείς ότι έστω τα απολύτως στοιχειώδη και τα αυτονόητα, να γινόντουσαν.

Νήπια, πεντάχρονα να έβαζε κανείς να διοικήσουν τη Super League, έστω το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (δεν λέω όλων των επόμενων, όπως θα έπρεπε) θα το είχαν βγάλει!

Κι όμως, ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας που διοργανώνει αυτό το πανηγυράκι που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει βγάλει πρόγραμμα αγώνων, όχι για ολόκληρο τον β’ γύρο (ο α’ γύρος ολοκληρώνεται τώρα) όπως θα όφειλε, αλλά ούτε καν για την επόμενη αγωνιστική, την 16η!

Μάταια ο φίλαθλος κόσμος της χώρας προσπαθεί να μάθει πότε, ποια μέρα και τι ώρα παίζει η ομάδα του, όχι μετά από μερικούς μήνες, αλλά τον αμέσως επόμενο αγώνα!

Μάταια δεκάδες αθλητικά ΜΜΕ σε όλη τη χώρα προσπαθούν να φτιάξουν τον προγραμματισμό τους, να ξέρουν αν πρέπει π.χ. το άλλο Σαββατοκύριακο να στείλουν αποστολές στα γήπεδα ή να κλείσουν συνεργεία μεταδόσεων. Πόσω μάλλον τώρα που συμπίπτουν και γιορτές και πολλοί θέλουν να πάρουν και λίγες μέρες άδεια.

Στην Μπουρκίνα Φάσο ή στη Ρουάντα είναι 100% βέβαιο ότι άπαντες γνωρίζουν το πρόγραμμα, έστω της επόμενης αγωνιστικής. Στην Ελλάδα ούτε αυτό, το ελάχιστο, το αμελητέο, το πιο μικρό!

Τι ντροπή…

Μια αστεία περίπτωση, που ονομάζεται Super League!