MENU

Ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, όπου εκεί την Κυριακή το μεσημέρι (15:00, 15/2) θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Στο Τριφύλλι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς με τους Κρητικούς και τον Γιάννη Αναστασίου, εκτός από τους τιμωρημένους που γνωρίζει ήδη πως δεν θα τους έχει στην διάθεσή του, να περιμένει την κατάσταση που θα βρίσκονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές του.

Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Κροάτη να νιώθει ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι σημαντικές μέρες για τον Πράνιτς, ο οποίος αν είναι καλύτερα και ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τότε θα βρεθεί στην μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού, η οποία θα έχει την απουσία του Ζέκα.

Ο Πορτογάλος χαφ, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει μπακ. Οι «πράσινοι» έχουν πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Μπούρμπος είναι τιμωρημένος μαζί με τον Ταυλαρίδη και έτσι η άλλη λύση που ακούει στο όνομα Τριανταφυλλόπουλος θα βρεθεί στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις το ερωτηματικό είναι ποιος θα βρεθεί στην επίθεση μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ, με τον Νίκο Καρέλη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Χάρης Μαυρίας.

Μπακ ο Ζέκα στο «Γεντί Κουλέ»