MENU

Δεν το συζητάμε ότι η διαφθορά κυριαρχεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ότι όποιος θέλει γίνεται το αφεντικό της παρανομίας αρκεί να πληρώνει τα λαμόγια της πιάτσας. Το πιο εύκολο.

Άλλο αυτό. Κι άλλο ότι με καταγγελίες όπως συνηθίζει ο Αλαφούζος θα εξυγιανθεί ο βιότοπος του ποδοσφαίρου. Και ότι είναι αρκετό να ενώσουν τις... δυνάμεις τους οι Μελισσανίδης και Σαββίδης, για να καθαρίσει η μπουγάδα.

Αλλοίμονο αν εξαρτάται, αν είναι δυνατή η αλλαγή στο ποδόσφαιρο από τις καλές προθέσεις κάποιων ισχυρών πράγματι επιχειρηματιών και αφεντικών λαοφιλών ομάδων, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Πρώτον, δεν υπάρχει καμμία τέτοια συμμαχία, ούτε στα αστεία, ανάμεσα στους εκτός κόλπου Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου. Δεύτερον, αν υπήρχε τέτοια συμμαχία, τότε η υπόθεση κάθαρση στο πρωτάθλημα ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένη.

Ο Αλαφούζος για μια φορά ακόμα υποστηρίζει ότι ο Μαρινάκης κινείται στο χώρο με τέτοιο τρόπο που ευνοείται ο Ολυμπιακός. Σ' αυτό συμφωνούν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης. Και λοιπόν; Άλλο αυτό κι άλλο ότι οι τρεις τους αποτελούν «ομάδα». Σε καμμία περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Τα πάνω, κάτω θα' ρθουν στην ΕΠΟ

Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης συμφωνούν, δεν συμμαχούν!