Το... μεταγραφικό σαφάρι ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού για να μιλήσει με υποψήφιους στόχους.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πρόκειται να αναχωρήσει για το εξωτερικό το επόμενο διάστημα, για να συζητήσει με παίκτες κι ατζέντηδες την προοπτική συνεργασίας με την Ένωση.
Μάλιστα σύμφωνα με τη «Live Sport», ο πιθανότερος προορισμός του είναι η ιβηρική χερσόνησο κι εφόσον συμβεί αυτό, δεν αποκλείετια να συναντηθεί τελικά με τον Οριόλ Ριέρα.
Πρόκειται άλλωστε για επιθετικό που έχει προταθεί, αρέσει κι εξετάζεται από την ΑΕΚ, ενώ πληροί και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Πογιέτ για τον φορ που θα αποκτηθεί κι ο οποίος δεν θα έχει την αξίωση να είναι πρώτη επιλογή.
- Likes0
- Dislikes0