MENU

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ αποκτά την δική του Monopoly. Ο Δικεφάλος πρωτοπορεί και δίνει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό προϊόν, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του Συλλόγου.

Οι βραδιές παιχνιδιών με φίλους στο σπίτι αποκτούν πλέον ασπρόμαυρο χρώμα! Στα χνάρια μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, όπως η Μπαρτελόνα, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Μπάγερν βαδίζει ο ΠΑΟΚ και γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που αποκτά την δική του έκδοση του πολυαγαπημένου και ιστορικού παιχνιδιού που έχει κρατήσει συντροφιά σε εκατομμύρια ανθρώπους από το 1935 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε.

Η ειδική έκδοση Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια», αποτελεί ουσιαστικά μία ιστορική αναδρομή σε μεγάλες μορφές που στιγμάτισαν τον Σύλλογο, από τον πρώτο διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ, Νίκο Σωτηριάδη, έως και τον μεγαλομέτοχο και αναμορφωτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Το γήπεδο της Τούμπας μεταμορφώνεται σε ταμπλό και το παιχνίδι με στόχο την οικονομική κυριαρχία ξεκινάει.

Το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο στο store.paokfc.gr, ενώ από την Κυριακή (06.12) στo πλαίσιo της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο ξεκινάει και η πώληση της Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια» από το PAOK FC Official Store, ενώ την επομένη θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το PAOK FC City Store.

Την παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης θα κάνει ο ίδιος ο Mr. Monopoly, ο οποίος θα βρίσκεται στην οικογενειακή κερκίδα της Τούμπας, για να φωτογραφηθεί και να παίξει με τους μικρούς φίλους του Δικεφάλου, για τους οποίους θα επιφυλάσσει πολλά δώρα και μία κλήρωση-έκπληξη.

Τέλος ο Mr. Monopoly θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας στο City Store και το απόγευμα στο Official Store για να υπογράψει τα αντίτυπα που θα αγοράσουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας.

Η συλλεκτική Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια»