MENU

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Λεωφόρο είναι εξοντωτική, ωστόσο οι «πράσινοι» σήμερα (2/12) θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, με την εκδίκασή της να γίνεται μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» στο Τριφύλλι θα κινηθούν σε τρεις άξονες, στην προσπάθειά τους να μειώσουν την ποινή. Στον Παναθηναϊκό θα σταθούν στο γεγονός πως ο πρωτοδίκης κ. Καποδίστριας, προχώρησε τη δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου δικάζοντας ουσιαστικά με διαφορετική διάταξη.

Παράλληλα οι «πράσινοι» θα τονίσουν πως ο πρωτοδίκης απέρριψε λανθασμένα την ένσταση του Παναθηναϊκού για αντικανονική μη έναρξη του αγώνα, κάνοντας επίσης λάθος που δέχθηκε την παρέμβαση του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητάνε να κερδιθεί το παιχνίδι στα χαρτιά. Πάντως η υπερασπιστική γραμμή του Τριφυλλιού θα επισημάνουν ότι σε καμία έκθεση δεν υπάρχει αναφορά για υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού για τη μη έναρξη του ντέρμπι.

Φυσικά αναφορά θα γίνει και στη διαβεβαίωση της αστυνομίας προς τον διαιτητή Παππά πως εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τη στιγμή που ο ρέφερι ζητούσε εγγυήσεις για το αν θα πέσει άλλη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο κάτι για το οποίο δεν μπορούσε να δεσμευτεί η Αστυνομία, όπως έγινε και στο ματς του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκού.

Αυτά θα υποστηρίξει στην έφεση