MENU

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την κοινωνία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθειά της να στηρίξει εμπράκτως στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στη μάχη εναντίον της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού το PAOK Action θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Νεάπολης – Συκεών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχοντας στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την στήριξη εκατοντάδων οικογενειών, ανέργων, απόρων, ανασφάλιστων και χαμηλόμισθων που ζουν στα όρια της φτώχειας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.

Στο πλαίσιο αυτή της προσπάθειας καλούμε όλους τους φίλους του Δικέφαλου, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (06.12), να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.

Ας γεμίσουμε με αγάπη, ελπίδα και χαμόγελο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι πολλών συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης!

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο της θύρας 3 του γηπέδου από τις 09:00 το πρωί έως και την έναρξη του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών εξυπηρετούνται περισσότερες από 330 οικογένειες με τους ωφελούμενους να πλησιάζουν τα 1.000 άτομα, ενώ καθημερινά στο Κοινωνικό Συσσίτιοεξυπηρετούνται 180 συνάνθρωποί μας.

Την ίδια ώρα, στο Κοινωνικό Φαρμακείο εξυπηρετούνται σε μηνιαία βάση τουλάχιστον 100 άτομα. Από τον Μάρτιο του 2013 έως και τον περασμένο Αύγουστο έγιναν 3.500 συναλλαγές, από τις οποίες ωφελήθηκαν 380 άτομα, με την αξία των φαρμάκων να ανέρχεται στις 170.000 ευρώ και τα προϊόντα-σκευάσματα που χορηγήθηκαν να ξεπερνούν τις 19.500 συσκευασίες.

Από αυτόν τον αγώνα δεν απουσιάζει κανείς!

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!

Αγώνας ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης (vid)