MENU

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα! Πως ξημερώνει αυτή η Κυριακή για τις κατηγορίες των οπαδών του Δικεφάλου; Το SDNA περιγράφει το "ασπρόμαυρο" 24ωρο της μητέρας των μαχών, ενός "τεσσαράκια", ενός "του σκεπάστρου" κι ενός VIP ΠΑΟΚτσή!ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Θύρα 4: Ξυπνάει στις 11. Το προηγούμενο βράδυ μαζεύτηκε με τα φιλαράκια στο καφενείο στη Νεάπολη κι ήπιε τσίπουρα μέχρι τη 1-2. Έπαιξε ένα μπουρλότ νωρίς να του φύγει το άγχος -"δεν περνάει η μέρα"-, τσίμπησε με λίγο ούζο και πήγε για ύπνο. Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα "δυο πακέτα για να περάσει η μέρα", εφημερίδες "τι λένε πάλι οι ΑΡΔ (σ.σ. Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι)" κι έφτιαξε αχτύπητο σκέτο φραπέ ν΄ανοίξει το μάτι και πάει στο σύνδεσμο.

Θύρα 2: Ξυπνάει στις 12. Το προηγούμενο βράδυ βγήκε στο κέντρο, ξεκίνησε για φαγητό στο "Αγκυροβόλι", ήπιε 3 ποτά στο "Ολύμπιον", ένα μπουκάλι στο "Μπαρμπαρέλα" κι έσβησε με μια μπύρα στο "Μαρκίζ". Παίρνει διπλό φρέντο καπουτσίνο μέτριο με αφρόγαλα από το Μικέλ και βλέπει πρωτοσέλιδα, inpaok και paok24 στο tablet.

VIP: Ξυπνάει στη 1. Το προηγούμενο βράδυ πήγε στο Ρέμο, ήπιε δυο μπουκάλια Belvedere με την παρέα του, μάλωσε με τον μετρ που τον έβαλε σε πρώτο πλαϊνό, με τη δίπλα παρέα που φαίνονται "κωλόγαυροι", με τα φυστίκια που ήταν... πιο κόκκινα απ΄ότι συνήθως και "έσβησε" με υποβρύχια στο "Χρώμα" πηγαίνοντας σπίτι στην Καλαμαριά. Παραγγέλνει καφέ και πρωινό από το Room Service και παίρνει τον "κολλητό" μέσα στην ΠΑΕ να μάθει αν "θα έρθει ο Μαρινάκης; Έτσι έγραψε ο Κόλκας αφού"!DRESS CODE

Θύρα 4: Από κάτω φόρμα γκρι φαρδιά και αθλητικά, από πάνω φούτερ Παρτιζάν-Γκρόμπαρι (αυτό με τους νεκροθάφτες) με κουκούλα, αντιανεμικό ΠΑΟΚ της Umbro του 2012 (του το είχε δώσει ο Γιασέρ σ΄ένα εκτός στην Ξάνθη και το καβάντζωσε), σκούφο του Συνδέσμου και το γούρικο κασκόλ του Σ.Φ. "Μπέλλος". . 

Θύρα 2: Τζην G-star, μποτάκια Timberland, ασπρόμαυρο καρό μάλλινο πουκάμισο και μπουφάν με κουκούλα-γούνα. Κασκόλ από τη μπουτίκ με το καινούριο λογότυπο. Τζελ στα μαλλιά-χωρίστρα στο πλάι.

VIP: Τζην Dsquared, φούτερ Philipp Plein με νεκροκεφαλή στο στήθος και την πλάτη απ΄το Χιονίδη, μπουφάν Parajumpers. Μαλλιά μέτριο μήκος ανακατεμένα με πηλό. 

Θύρα 4: Σήμερα δε θα πάρει μηχανάκι γιατί "βρωμάει" φασαρία και δακρυγόνο απ΄ έξω. Μέχρι το 2010 έπαιρνε το "14" από το Σταθμό και κατέβαινε Λαμπράκη. Από τότε που ήρθε ο "κοντός"' παίρνει το "12" και κατεβαίνει Παπάφη, γιατί η Μικράς Ασίας έχει μπλόκο. 

Θύρα 2: Σκούτερ για εύκολο παρκάρισμα στη Διογένους, ή αυτοκίνητο που παρκάρει στην είσοδο του Περιφερειακού για "να φύγουμε γρήγορα ρε μαλ...α, 10 λεπτά περπάτημα είναι"!

VIP: Έχει κάρτα πάρκινγκ, αλλά οι "κοιμισμένοι εκεί στην ΠΑΕ έκαναν το χατήρι του Μαρινάκη και το έκλεισαν. Τώρα πρέπει να παρκάρουμε στο σχολείο απέναντι!". Παίρνει το "μικρό" μην τυχόν και γίνει καμιά μανούρα και του σπάσουν το Land Rover.ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ 

Θύρα 4: Γυράδικο ή Μάκη κατά τις 4. Ρετσίνα "κόα κόλα", γύρο μερίδα με κρεμμύδι, πατάτες, χτυπητή, κομμένη πίτα λαδορίγανη και τυρί. "Τι εννοείς τι τυρί; Έχει κι άλλο;"... 

Θύρα 2: Τσίπουρο με γλυκάνισο στο "Νέον" στη Διογένους. Σκουμπρί καπνιστό, μύδια αχνιστά, γαύρο μαρινάτο (χα!), γαρίδες σαγανάκι. "Άντε μαλ...ες, να παίζει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να βρισκόμαστε πιο συχνά"!

VIP: Ένα μπουκάλι "4 λίμνες" του Κυρ Γιάννη, γυαλιστερές, μουσμούλι ψητό και ριζότο θαλασσινών στις "7 θάλασσες" στο κέντρο. "Σήμερα έχουμε γιορτή"!ΠΑΡΕΑ

Θύρα 4: Με τα παιδιά απ' Σύνδεσμο. "Ο παπ..ας ο Μπίου έφερε τη γκόμενα ρε μαλ...α θα με τρεΛΛάνει!".

Θύρα 2: Με την αντροπαρέα 6-8 ατόμων απ' το σχολείο/στρατό/δουλειά που κάθε χρόνο παίρνουν το διαρκείας στην ίδια θέση, αν και μια χρονιά "τα ζώα εκεί στην ΠΑΕ άλλαξαν τα δημοσιογραφικά και μας έφαγαν τις θέσεις"!

VIP: Οι στάνταρ της σουίτας, πάντα φιλοξενούμενος και ο σταρ τραγουδιστής που αυτό τον καιρό είναι στην "Πύλη Αξιού", ο εκτός αποστολής ποδοσφαιριστής με τη γυναίκα του, ο ατζέντης του Πάμπλο κλπ. "Είπα κι εκείνες τις γκόμενες απ' το Ρέμο χθες, μου στειλαν inbox ότι θα 'ρθουν"!ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Θύρα 4: 2 ώρες πριν το ματς, "χουλιαμά" έξω από το Σύνδεσμο Τούμπας, αναμονή για την αποστολή του Ολυμπιακού, σπρωξίδι με τα ΜΑΤ, προσπάθεια να πετύχει το πούλμαν του Ολυμπιακού από τα 130 μέτρα με αναπτήρα. 

Θύρα 2: 1 ώρα πριν το ματς. Περίμενε να αδειάσει ο χώρος έξω από τα αποδυτήρια, μπαίνει άνετα, σηκώνει άλλον από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ θέση: "17 χρόνια παίρνουμε αυτή τη θέση ρε μάστορα, εκτός από τη χρονιά που τα βόδια εκεί στην ΠΑΕ έφεραν εδώ τα δημοσιογραφικά".

VIP: 35 λεπτά πριν το ματς. Παρκάρει στη θέση του, μπαίνει βιαστικός και δείχνει ανόρεκτα το χρυσό καρτελάκι -"άντε πάλι! αυτό θα κάνουμε κάθε φορά μεγάλε;"- και πάει καρφί στον 4ο. Φωνάζει την "Ελενίτσα" από το catering του Μακεδονία Παλλάς, παραγγέλνει το Chivas και τα ζεστά ορεκτικά και χαζεύει τη σύνθεση: "Πάλι έξω ο Τζιόλης; Μαλ..α μου πε εμένα ο... ("φίλος" από την ΠΑΕ) ότι τον έκαψαν στην Ξάνθη, αλλά οι ΑΡΔ δεν τα λένε".ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Θύρα 4: "Γαμ...ε τον π...η τον Ο-λυ-μπι-α-κό"! 

Θύρα 2: "Τι έβαλε πάλι ρε; Έξω ο Σάλπι; Τον έφαγαν οι οργανωμένοι... Και 4-4-2; Μυαλό δε βάζει, θα το φάει το κεφάλι του ο "Τρελός", θα πανηγυρίζει ο Ζαςβρύ"!

VIP: "Παίξε καλά τον ΠΑΟΚ ρε μου...ί"!ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΝΙΚΗ

Θύρα 4: Βουρ έξω από τ΄αποδυτήρια! "Αλάνι Κλάους", "Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις", "Κυρ Σάββα κερατούκλη πόνεσε";

Θύρα 2: Αποθέωση πάνω από τη φυσούνα, γρήγορος σχολιασμός και τακτική ανάλυση: "μαλ...α το χασε ο Περέιρα με τα 3 στόπερ", βουρ για σπίτι "έχει παντόφλα από Αγγέλα αν πάμε ΚΑΙ για ποτό"!

VIP: Αργό βήμα να συμπέσουμε την ώρα που θα βγαίνει ο Ιβάν από τη σουίτα και "φέρε και το Βιεϊρίνια το καλοκαίρι Πρόεδρε να τους ποδοπατήσουμε"!ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Θύρα 4: "Κάντε καμιά...κάντε καμιά μεταγραφήηηηη"...Μπύρα - "βρώμικο" με βραστό λουκάνικο στην Καντίνα στην Κλεάνθους, "καβάλημα" το 12 και πίσω σπίτι να δούμε Αθλητική Κυριακή τι θα πει ο Βαρούχας για τα 12 πέναλτι που δεν έδωσε το κοράκι "ξερω 'γω να πούμε ξέρω 'γω".

Θύρα 2: Σπίτι, μπάνιο, NOVA και μπινελίκι στους "βρωμόγαυρους" τους Αντώνηδες. "Αυτοί ρε θα δουν να ξεκοιλιάζουν κανένα στο δρόμο και θα περιγράφουν το χρώμα των τοίχων!!! Αγγέλα αύριο θα κόψουμε NOVA και θα βάλουμε ΟΤΕ, θύμισέ το μου".

VIP: Αργό βήμα να συμπέσουμε την ώρα που θα βγαίνει ο Ιβάν από τη σουίτα και "αν είχες φέρει το Βιεϊρίνια Πρόεδρε θα τους ποδοπατούσαμε"!ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΗΤΤΑ

Θύρα 4: "Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα...", το σύνθημα τελειώνει έξω από τα αποδυτήρια: "Όλο τατουάζ και γκόμενες Κλάους μαλ...", "Σήκω και φύγε μόνος σου Τσομπάνη", "Ρε, ο κυρ Σάββας σε κέρδισε ρε", "Άντε το μπούλο όλοι ρε...Βρύζα κι εσύ ρε! Και πάρε και τις καθαρίστριες μαζί ρε, φύγετε από τα όνειρά μας ρε (φτου-ροχάλα!), πονάνε τα μυαλά μας ρε (δις)"

Θύρα 2: Μπινελίκι πάνω από τη φυσούνα, γρήγορη τακτική ανάλυση: "Ο τσομπάνης το χασε μόνος του. Δεν βάζεις δυο αργά χαφ ρε, ο Τσόρι είναι διάολος, όλο ανάμεσα στις ζώνες έβγαινε", βουρ για σπίτι, "Θα πάω την Αγγέλα σινεμά να ηρεμήσω".

VIP: Αργό βήμα να συμπέσουμε την ώρα που θα βγαίνει ο Ιβάν από τη σουίτα και "στα λέγαμε Ιβανάκοοοοο! Ούτε το Βιεϊρίνια δεν μπόρεσες να πάρεις καβούρια! Πάρε σκούπα, διώξτους όλους, κράτα μόνο τον... ("φίλο" από την ΠΑΕ).

* Η παρούσα είναι μια...φολκλορική σατυρική αναπαράσταση ενός 24ώρου του ΠΑΟΚτσή. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πράγματα και καταστάσεις είναι συμπτωματική!

Η Κυριακή ενός Παοκτσή...