MENU

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» μίλησε ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Ανδρέας Νιγιάννης, που βρέθηκε στη Λεωφόρο με αρμοδιότητα του τον χώρο των αποδυτηρίων. Ο παρατηρητής ανέφερε πως εντός των αποδυτηρίων και της φυσούνας δεν υπήρξε το παραμικρό, ενώ και η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο δίχως προβλήματα. Όσο για την έκθεσή του έγραψε πως η αίσθησή του ήταν ότι το ματς θα ξεκινούσε, καθώς υπήρχε ηρεμία κατά την διάρκεια της διακοπής έως ότου ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα η οριστική απόφαση του Παππά για αναβολή του αγώνα.

Αυτά που είπε ο Νιγιάννης στην «Δική» επιβεβαιώνουν και το ρεπορτάζ του SDNA, με την καταλυτική έκθεση της ΔΕΑΒ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παρατηρητή της ΔΕΑΒ: «Αυτό που έχω καταγράψει στην έκθεση και ανέφερα στον πρόεδρο της ΔΕΑΒ είναι ότι στα αποδυτήρια υπήρχε ηρεμία που δεν είχε σχέση με την εικόνα στο γήπεδο. Η αρμοδιότητα η δική μου ήταν η παρουσία της φιλοξενούμενης ομάδας, η άφιξή της στο γήπεδο. Οι παίκτες ήρθαν με απόλυτη ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της αναμονής δεν έγινε κάτι επιβαρυντικό. Έγινε το συμβάν με τις φωτοβολίδες, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο γήπεδο και μετά επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια αναζητήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο αθλητικός εισαγγελέας και προσήλθε μετά από λίγη ώρα στα αποδυτήρια.

Η θέση μου ήταν στο διάδρομο των αποδυτηρίων. Πάνω από τα αποδυτήρια που ήταν η θύρα 11 είχαμε την ενημέρωση πως υπήρχε ένταση, όπως και για τον τραυματισμό του αστυνομικού, όμως μέσα στη φυσούνα τα πράγματα ήταν ήρεμα.

Γράφω στην έκθεσή μου ότι ο αγώνας θα γινόταν, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν στη φυσούνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν βγει για ζέσταμα, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόντουσαν οι συστάσεις και ήταν η αίσθησή μου ότι θα ξεκινήσει ο αγώνας»

Παρατηρητής: «Υπήρχε ηρεμία και πίστευα ότι θα γίνει το ματς»