MENU

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα στη Λεωφόρο στο απόλυτο ντέρμπι της Super League με τα βαριά πυροβολικά των δύο αντιπάλων να είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Οι «πράσινοι» επιθετικά θα στηριχθούν στον Σουηδό φορ Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος απολαμβάνει δικαιωματικά τον ρόλο του σταρ στο ρόστερ. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά στη γραμμή κρούσης πάνω στον Νιγηριανό Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει αποδειχθεί ως η μεταγραφή του καλοκαιριού στο Λιμάνι.

Πριν ασφαλιστείτε αλλού, δείτε τις νέες τιμές της Anytime

Το SDNA φέρνει στο infographics που ακολουθεί τους Μπεργκ και Ιντέγε πρόσωπο με πρόσωπο παρουσιάζοντας αναλυτικά τα στατιστικά τους με την πράσινη και την ερυθρόλευκη φανέλα αντίστοιχα, καθώς και το ποσοστό νικών που έχουν οι ομάδες τους με αυτούς στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε να δούμε τα 50 γκολ σε 87 συμμετοχές του Σουηδού και τα 5 σε 12 αγώνες του Νιγηριανού, μαζί με όσα προσφέρουν στις ομάδες τους...

Για να δείτε όλα τα στοιχεία τους με καλύτερη ευκρίνεια και σε μεγαλύτερη ανάλυση, κάντε ένα κλικ στην κεντρική φωτογραφία του θέματος!

Μπεργκ vs Ιντέγε: Η απόλυτη σύγκριση! (infographics)