MENU

Η γενική συνέλευση της Superleague εξέλεξε σήμερα τα τρία μέλη της τα οποία θα την εκπροσωπούν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Στην ψηφοφορία που έγινε υπήρχαν τέσσερις υποψήφιοι, ο Τάκης Αγραφιώτης, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού πήρε 12 ψήφους από τους 16, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος του Ηρακλή πήρε 9 κι ο Αλέξης Δέδες της ΑΕΚ 8.

Υποψήφιος ήταν κι ο Χρήστος Δάρας του Πανιωνίου, ο οποίος δεν εξελέγη καθώς έλαβε 7 ψήφους.

Τον Τάκη Αγραφιώτη ψήφισαν όλοι εκτός από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Τον Θοδωρή Παπαδόπουλο ψήφισαν ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Βέροια, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννινα κι ο Πλατανιάς.

Τον Αλέξη Δέδε ψήφισαν μονοκούκι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Παναιτωλικός, καθώς επίσης κι οι Ατρόμητος, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη.

Τον Χρήστο Δάρα που έμεινε εκτός τον ψήφισε ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ηρακλής, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός κι ο Πλατανιάς.

Αυστηροποίηση ποινών σε βάθος τριετίας

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα αποφασίστηκε η αυστηροποίηση ποινών σε βάθος τριετίας, για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια από την ΕΠΟ.

Στον τρίτο χρόνο θα επανέλθει ο υποβιβασμός για την ομάδα που δεν θα έχει πάρει άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη σεζόν, η ομάδα που δεν θα πάρει άδεια θα μπορεί να κάνει μόνο μία μεταγραφή ξένου ή Έλληνα, άνω των 23 ετών, σε αντίθεση με τις τρεις που ίσχυε μέχρι και φέτος.

Αγραφιώτης, Παπαδόπουλος και Δέδες στο Δ.Σ. της ΕΠΟ