MENU

Πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11) η Γενική Συνέλευση της Super League και ένα από τα θέματα είναι η εκλογή τριών προσώπων που θα μετάσχουν για ένα έτος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ως εκπρόσωποι του συνεταιρισμού.

Σήμερα, τη λίγκα στην ομοσπονδία, εκπροσωπούν ο Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), ο Ιάκωβος Αγγελίδης (ΠΑΟΚ), ο Γιάννης Κομπότης (Λεβαδειακός) που όμως δεν συμμετέχει καθώς του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, και εξ οφίτσιο ο Γιώργος Μποροβήλος ως πρόεδρος της διοργανώτριας, θέση που διατηρεί για όσο διαρκεί η θητεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ως το βράδυ της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τη θέση του στην ΕΠΟ και θα «κατεβάσει» εκ νέου τον Τάκη Αγραφιώτη που αναμένεται να εκλεγεί.

Μια θέση, εκτός απροόπτου, αναμένεται να διεκδικήσει και ο Γιώργος Σπανός, που όπως λέγεται στο παρασκήνιο, θα στηριχτεί από το μπλοκ των ομάδων που είναι φίλα προσκείμενες στον Ολυμπιακό! Γεγονός που προκαλεί εντύπωση, με δεδομένη τη στάση του Ατρομήτου στα συμβούλια της λίγκας τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο Γιώργος Σπανός δεν έχει αποφασίσει οριστικά ότι θα είναι υποψήφιος.

"Δεν στέλνουμε εκπρόσωπο σε μια ΕΠΟ ποινικά διωκόμενη"!

Από εκεί και πέρα, υπήρξαν διαρροές ότι στον ΠΑΟΚ γίνονταν σκέψεις για να προταθεί ως υποψήφιος για μία από τις τρεις θέσεις ο Μάκης Γκαγκάτσης, όμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να θέσει εκπρόσωπός τους υποψηφιότητα, για μια ΕΠΟ της οποίας πολλά μέλη διώκονται ποινικά για διάφορα αδικήματα.

Δεν ήταν εξάλλου λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός με τη στάση του και τη στρατηγική του, ήθελε να κάνει μια κίνηση αντιπερισπασμού, προκειμένου να δημιουργηθεί μια κατάσταση ή εντύπωση ότι υπάρχει ισχυρό ρήγμα στις σχέσεις μεταξύ ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ή σε μια πιο ακραία διατύπωση… να τους βάλει να «σκοτωθούν» μεταξύ τους! "Σχέδιο" που ωστόσο, δεν μπορεί υλοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου, πέραν του διδύμου Αγραφιώτης-Σπανός, δεν αποκλείεται να στηρίξει άλλη υποψηφιότητα ως τρίτη, που πιθανόν να προέρχεται από Πλατανιά, Καλλονή ή ακόμα και Ηρακλή, που λέγεται ότι έχει κάνει μια μεταστροφή στη στάση του το τελευταίο διάστημα. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα «κατεβάσουν» δικό τους υποψήφιο.

Όλα αυτά πάντως είναι στον αέρα, καθώς μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής πολλά μπορούν να αλλάξουν και οι συσχετισμοί να διαφοροποιηθούν ξανά και ξανά. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι «παράγοντες» και «συνέπεια» σε συγκεκριμένη στάση, είναι δύο έννοιες που δεν συμβαδίζουν…

Μαγειρέματα και παρασκήνιο ενόψει της Γ.Σ. της λίγκας