MENU

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Δέλλας τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του και σημείωσε πως ο «Παναθηναϊκός με τρεις φάσεις έβαλε δύο γκολ. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε»...

«Στεναχώρια για το αποτέλεσμα, όμως από την άλλη δεν θα έλεγα κάτι κακό. Αυτές τις δύο μέρες προσπάθησα να βελτιώσω την ψυχολογία τους, αυτό που είδα σήμερα για πολύ μεγάλο κομμάτι είναι μια ομάδα να προσπαθεί να κάνει αυτά που είπαμε. Δεν μπορώ να έχω παράπονο», είπε αρχικά ο Δέλλας.

«Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Με τρεις φάσεις έβαλε δύο γκολ. Κάναμε πιο καθαρές φάσεις για γκολ και αφού δεν έγινε το 2-0 με το δοκάρι και έχοντας απέναντι παίκτες σαν το Μπέργκ, δεχθήκαμε από δικό μας λάθος το δεύτερο γκολ και χάσαμε», πρόσθεσε ο Δέλλας.

«Θετική η προσπάθεια των παικτών. Μένει πείσμα και διάθεση να δουλέψω μαζί τους. Έχει πολύ καλό υλικό ο Ατρόμητος και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Ότι έχει συμβεί, έχει συμβεί μπορούμε να δουλέψουμε για το μέλλον.Το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό και βαθμολογικό. Η διακοπή θα μας βοηθήσει για να βγούμε από δύσκολη βαθμολογική θέση. Δεν είναι τόσο θέμα φυσικής κατάστασης και το ταμείο πρέπει να το κάνουμε πάντα στο τέλος», κατέληξε ο Δέλλας.

Δέλλας: «Με τρεις φάσεις έβαλε δύο γκολ...»