Την αρχή έκαναν οι Σέρχιο Κόκε και ο Ραούλ Μπράβο και έπειτα ακολούθησαν δύο παίκτες που άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο στον σύλλογο. Οι Γιώργος Ζήνδρος και Γιάννης Βένος, παρέλαβαν τα διαρκείας τους και δηλώσουν παρών στην νέα τάξη πραγμάτων του Αρη.
Αναλυτικά:
Στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Γιάννης Βένος και ο Γιώργος Ζήνδρος, προκειμένου να παραλάβουν το πακέτο εισιτηρίων.
Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μιλώντας στο www.arisfc.gr, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από τον Θόδωρο Καρυπίδη.
«Αυτό που έχουμε διαπιστώσει είναι ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια από τον κ. Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όλοι. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στεκόμαστε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια», τόνισε ο Γιάννης Βένος, ενώ ο Γιώργος Ζήνδρος, από την πλευρά του, επεσήμανε:
«Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΑΡΗ. Οι κινήσεις των ανθρώπων που ανέλαβαν τα ηνία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μάς γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει σύντομα στη θέση που της αρμόζει και το επιβάλει η Ιστορία της».
- Likes0
- Dislikes0