MENU

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Είτε μετά από κάθε παιχνίδι είτε όταν βγαίνει στα media, αναφέρεται στους πάντες και τα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να παραλείψει και μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κροατία επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που φέρνει τους «ερυθρόλευκους» κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Το SDNA σας θυμίζει μερικές από τις πολυσυζητημένες ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδη!

«Δεύτερη πατρίδα μας τα Χανιά, να την κάνουμε και έδρα μας»

Απολαυστικός Σάββας Θεοδωρίδης πριν από παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στην Κρήτη πριν από μερικά χρόνια. Η δήλωση αφήνει πολλά περιθώρια για συζήτηση, αν μη τι άλλο...

Το... ξέσπασμα του Σάββα στην Τούμπα

Στο ματς Κυπέλλου της Τούμπας τη σεζόν 2013-2014, ο Σάββας Θεοδωρίδης βγήκε από τα ρούχα του μιλώντας στην κάμερα του OTE TV...

«Θέατρο Αναστασίου στο Καραϊσκάκη, έκανε λες και τον χτύπησε τουφεκιά»

Μετά το 0-3 του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» την ίδια σεζόν, ο Σάββας Θεοδωρίδης σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον ποτήρι με την κόκα-κόλα που προσγειώθηκε στο κεφάλι του Γιάννη Αναστασίου από την εξέδρα!

Τα πρωτοσέλιδα του Σάββα!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει φυσικά όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης την περσινή σεζόν εμφανίστηκε στην κάμερα της NOVA κρατώντας στο χέρι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, εξαγριωμένος με τη διαιτησία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο!

Αιχμές από Σάββα Θεοδωρίδη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ http://bit.ly/1tJ1HnO

Posted by Novasports.gr on Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

«Από τα τρία-τέσσερα πέναλτι, ας δίνουν το ένα»

Χαρίζει η ομάδα που λέμε... Έτσι και ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το περσινό ματς με τον Εργοτέλη αναφέρθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα ακόμα κι αν του «πνίγουν» δύο-τρία πέναλτι σε κάθε παιχνίδι: «Δε σχολιάζω τα πέναλτι κι όλα αυτά που άλλοι θα βγαίνανε να πούνε για παράρτημα και θα μιλούσανε ώρες και μέρες στην τηλεόραση γι' αυτά τα πράγματα, τα πέναλτι. Δε μας ενδιαφέρουν τα πέναλτι, φτάνει που άμα γίνονται 3-4, ε ας δίνουνε το ένα οι διαιτητές, δε μας πειράζει, όταν γίνονται 3-4 πέναλτι».

Το... εμπάργκο του Σάββα

Μετά το παιχνίδι με τον Τύρναβο στο Κύπελλο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αμείλικτος όσον αφορά τις δηλώσεις των «ερυθρολεύκων» στον ΟΤΕ TV μετά τα παιχνίδια...

«Το γήπεδό μας είναι μοναστήρι, στη Ριζούπολη δεν άνοιξε μύτη»

Μιλώντας μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου στο περσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Σάββας Θεοδωρίδης άφησε... άφωνη την Ελλάδα όταν τόνισε πως στο «Καραϊσκάκη» δεν γίνονται επεισόδια, ενώ αναφερόμενος για τα περιστατικά του περίφημου ματς της Ριζούπολης το 2003 τόνισε πως δεν έγινε απολύτως τίποτα! «Για τους εξυγιαντές η τέλεση του αγώνα, αποτελεί αλλοίωση. Έλαμψε η αλήθεια και τώρα ας αναλάβουν οι αρμόδιοι φορείς, η Super League και η ΕΠΟ και για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να φροντίσουμε να μην δούμε τέτοιες στιγμές. Σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, το γήπεδο μας να είναι «μοναστήρι». Πήραμε συγχαρητήρια για όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από την UEFA. Δικαιωθήκαμε και αυτό μας φτάνει. Είναι αστεία πράγματα. Ο Σισέ έβγαινε με φούστες έξω. Η Ριζούπολη είναι μια καραμέλα. Στη Ριζούπολη δεν άνοιξε μύτη. Έγιναν ορισμένα πράγματα απλά στη φυσούνα. Εμείς προχθές όταν φτάσαμε στη Λεωφόρο μας εμπόδισαν να μπούμε στα αποδυτήρια κάτι φουσκωτοί. Μπαίνοντας κανένας δεν μας καλωσόρισε. Όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη τους υποδέχομαι εγώ προσωπικά. Και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.»

«Μείον 13 βαθμοί τιμωρία στον Παναθηναϊκό»

Εκτός από το «μοναστήρι-Καραϊσκάκη» και τη «Ριζούπολη», ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στην ποινή που έπρεπε κατά τον ίδιο να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να... εξαντλεί όλη την αυστηρότητά του! «Μείον 13 βαθμοί έπρεπε να τους επιβληθεί και να τους κλείσουν τη Λεωφόρο. Η απόφαση της δικαιοσύνης είναι σωστή και οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται στο έπακρο. Ας λένε ό,τι θέλουν στον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Όσα γίνανε είναι βάση των κανονισμών. Δεν μπορεί να λέει η Αστυνομία ότι όλα όσα γίνανε ήταν προσχεδιασμένα. Όλα αυτά στοιχειοθετούν την αφαίρεση των τριών βαθμών. Να έχουν στοιχεία και αποδείξεις. Είναι αυτά γραμμένα στους κανονισμούς; Κινδυνεύσαμε θανάσιμα. Δεν είναι αστεία. Οι παίκτες με το ζόρι κατέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά οι ξένοι».

«Σπιλώνουν την Ελλάδα και όσους την κάνουν περήφανη»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια ιστορική νίκη επί της Άρσεναλ στο Emirates και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», θυμήθηκε όλους όσους... σπιλώνουν με ψεύτικα δημοσιεύματα το όνομα του Ολυμπιακού και του προέδρου του που κάνουν περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό!

http://www.youtube.com/embed/vuUrShjEcYM

«Θέλουμε τους φίλους του Ολυμπιακού να αποθεώνουν τον πρόεδρο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν «χτύπησε» μόνο μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αλλά και στη χθεσινή επικράτηση στο Ζάγκρεμπ «έγραψε» ακόμα μια φορά. Προέτρεψε τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να αποθεώνουν σε κάθε παιχνίδι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι, ιδιαίτερα ο πρόεδρός μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος για να γίνουν όλα αυτά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη κι απάντησε στην εγχώρια αλητεία. Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα στον Ολυμπιακό. Θέλουμε τους φίλους του να αποθεώνουν τον πρόεδρο, οφείλονται πολλά σε αυτόν και μπορεί να μεγαλουργήσει».

Το Top 10 των δηλώσεων του Σάββα Θεοδωρίδη! (vids)