MENU

Αποφασισμένος να κερδίσει τον χρόνο είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ που παλεύει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με την Σουηδία κόντρα στο Λιχτενστάιν και να τεθεί στη διάθεση του Σίλβα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Σουηδός κάνει εντατικό πρόγραμμα και θεραπείες για να είναι πανέτοιμος θέλοντας πολύ να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να προσθέσει άλλη μια λύση στα χέρια του Μάρκο Σίλβα.

Βεβαίως για να δοθεί το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα πρέπει να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος υποτροπής σε περίπτωση συμμετοχής του καθώς το ζητούμενο δεν είναι να μπει να παίξει και να υπάρχει σοβαρός φόβος για μεγαλύτερη ζημιά. Η ουσία είναι πως ο Σίλβα περιμένει τον Ντουρμάζ μέχρι την τελευταία ώρα για το αν θα τον έχει στην αποστολή ή όχι την ώρα που ο Σουηδός κάνει ότι περνάει από το χέρι του με έξτρα προγράμματα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα ο Ομαρ επέστρεψε στο Ρέντη μετά τους αγώνες με την εθνική Νορβηγίας εμφανώς κουρασμένος καθώς έπαιξε και στα δύο παιχνίδια με τον Σίλβα να φαίνεται πλέον πως θα πάει στην επιλογή του Σαλίνο για την δεξιά πλευρά της άμυνας. Βεβαίως και εδώ θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή τελευταία προπόνηση για σίγουρα συμπεράσματα.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις της ενδεκάδας, Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε είναι αυτοί που αναμένεται να τις καταλάβουν. Αν ο Ντουρμάζ κάνει ένα…μικρό θαύμα και αλλάξει τα δεδομένα μεσοεπιθετικά ή ακόμη και αν μπορεί να είναι στον πάγκο για μια λύση στα άκρα, θα το γνωρίζουμε πλέον σίγουρα μετά την αυριανή προπόνηση.

«Μάχη» για να παίξει ο Ντουρμάζ