MENU

Μπορεί οι μεγάλες κατηγορίες των πρωταθλημάτων να σταμάτησαν λόγω των Εθνικών Ομάδων, όμως, η Football League και η Footbal League 2 είχαν πλήρη αγωνιστική δράση. Το paokfc.gr έχει το ρεπορτάζ από τις επιδόσεις των παικτών του Δικεφάλου που αγωνίζονται σε αυτά τα πρωταθλήματα ως δανεικοί.

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσινιακός-ΑΟ Κέρκυρα 1-3)

Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης του Πανελευσινιακού κόντρα στην Κέρκυρα αγωνίστηκε ο Γιάννης Τσολακίδης. Ο νεαρός άσος στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε ως δεξί εξτρέμ και στην επανάληψη ο προπονητής του τον γύρισε στα μπακ, με τον παίκτη να ανταποκρίνεται πλήρως και στους δύο ρόλους του, όντας εξαιρετικός και κερδίζοντας τα εύσημα από συμπαίκτες, τεχνικό τιμ αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Δημήτρης Πόποβιτς (Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 1-2)

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Πανσερραϊκό στην Football League καθώς στην πρώτη του αναμέτρηση για το νέο πρωτάθλημα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Πόποβιτς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του Μπέριαν χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Στέφανος Πολύζος (Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Χανιά 1-0)

Δύσκολη εντός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, ΑΟ Χανίων. Ο Στέφανος Πολύζος έμεινε στον πάγκο και είδε την ομάδα του να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Σάββας Τουμανίδης (ΑΟ Καβάλας-Άρης 1-2)

Η Καβάλα του Σάββα Τουμανίδη, ο οποίος δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, ηττήθηκε από τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τον Άρη να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 1-2.

Κώστας Παναγιωτούδης / Νίκος Βασαΐτης (ΑΠΕ Λαγκαδά-Δόξα Δράμας 1-2)

Βασικοί και οι δύο παίκτες στην εντός έδρας ήττα της ΑΠΕ Λαγκαδά από την Δόξα Δράμας. Ο Παναγιωτούδης αγωνίστηκε στην θέση του επιτελικού χαφ για 78′ και προσπάθησε να ηγηθεί της επίθεσης των γηπεδούχων, έχοντας και συμμετοχή στο γκολ καθώς το δικό του σουτ διώχνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, για να έρθει ο συμπαίκτης του από κοντά και να ισοφαρίσει προσωρινά, ενώ ο Βασαΐτης κάλυψε την θέση του δεξιού μπακ έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Ο έλεγχος των δανεικών...