MENU

Ο 17χρονος χαφ σχολιάζοντας τη συμμετοχή του ανέφερε: «Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή των ακαδημιών να ανδρώνεται ποδοσφαιρικά στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου. Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, διότι δείξαμε αντίδραση…»

Σε ερώτηση για το αν ένιωθε άγχος, ο Αγγελόπουλος σημείωσε: «Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ανέκαθεν, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, είναι πάρα πολύ καλή, το επίπεδο είναι επαγγελματικό, υπάρχει ενιαία φιλοσοφία στην πρώτη ομάδα και στην Ακαδημία και οι άνθρωποι που δουλεύουμε καθημερινά προσπαθούν να μας βελτιώσουν για να προσαρμοστούμε καλύτερα στις ανάγκες της πρώτης ομάδας».

Για το πρωτάθλημα: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά, την προσπάθεια και αν έχουμε την εικόνα που είχαμε με τον Πλατανιά, την προσωπικότητα και το πάθος, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τον τίτλο».

Αγγελόπουλος: «Όνειρο για κάθε παίκτη της ακαδημίας»