MENU

Ο Στέλιος Βασιλείου θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα μας, είναι όμως ένας παίκτης που έχει περάσει πολλά. H «διαμάχη» του με τον Λεβαδειακό τον έβαλε στο «ψυγείο» για περίπου έξι μήνες και μετά από δικαστικές περιπέτειες κατάφερε να μείνει ελεύθερος από τους Βοιωτούς και τον Αύγουστο του 2014 υπέγραψε στον Παναιτωλικό.

το crossover της ζωής σου ΕΔΩ!

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο 24χρονος επιθετικός καθώς όλο το διάστημα που έμμεινε εκτός έχασε την σπιρτάδα του και ακόμα και στα «καναρίνια» είδε τα περισσότερα ματς είτε από τον πάγκο είτε από τις κερκίδες.

Την περασμένη αγωνιστική όπου ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 5-1 από την Καλλονή αυτό μπήκε αλλαγή και πλέον συμπλήρωσε 100 παιχνίδια σε επίπεδο Superleague. Σήμερα οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο. Ο Βασιλείου κόντρα στους «κυανέρυθρους» σημείωσε το τελευταίο του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 26 Ιανουαρίου του 2013, στο παιχνίδι του Λεβαδειακού στην Νέα Σμύρνη. Από τότε βέβαια έχουν περάσει 980 ημέρες.

Μακάρι λοιπόν σήμερα στην 101η του εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία, κόντρα στην ομάδα όπου σκόραρε για τελευταία φορά, να το ξανακάνει.

Θέλει να το ξανακάνει 980 μέρες μετά