MENU

Ο Σέρχιο Σάντσεθ ενσωματώθηκε σήμερα στο φουλ πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα στο δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι ιατρικά έτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητη του, με την ειδοποιό διαφορά ότι το ματς με τον Πλατανιά είναι σε τρεις ημέρες από σήμερα και θεωρείται απίθανο ο Αναστασίου να ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του από τη στιγμή που προέρχεται από τραυματισμό και θα έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του.

Ως εκ τουτου ο Σάντσεθ προβλέπεται να είναι ετοιμοπόλεμος από πάσα άποψη στο επόμενο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο οποίο είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Μάικλ Εσιέν εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και το επιτρέψει φυσικά η εικόνα του στις προπονήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λουντ που έμεινε λίγο πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μπακού, ενώ ο Βέμερ αναμένεται τη Δευτέρα να δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα και ανάλογα με το αποτέλεσμα της αξιολόγησής του θα καταρτιστεί και το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσής του.

Ετοιμάζεται για Ξάνθη ο Σάντσεθ