MENU

Το όνομα του Κωνσταντίνου Λαίφη ήρθε στο προσκήνιο πριν μερικές ημέρες, όταν άνθρωπος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κύπρο για να τον παρακολουθήσει αγωνιζόμενο. Με σημερινές του δηλώσεις ο μάνατζερ του νεαρού μεσοαμυντικού, Κώστας Ηλία χαρακτήρισε τον Δικέφαλο ως την ιδανική ομάδα για το μέλλον του πελάτη του, τονίζοντας ωστόσο πως παρά τη φημολογία δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

«Επισήμως δεν έχουμε κάτι. Ξέρουμε αυτά που διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Κατά καιρούς διαβάζουμε για ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κωνσταντίνο. Επίσημα, όμως, δεν υπάρχει κάτι. Είμαι λάτρης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την Κύπρο έπαιξα στην Ξάνθη.

Για τον Κωνσταντίνο θα ήταν ό,τι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αρεστή και προς εμάς και προς τον Κωνσταντίνο. Αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Είναι ό,τι καλύτερο (ο Λαίφης) υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι αριθμοί.

Είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης και είναι πολυτέλεια για έναν προπονητή να έχει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει και μπακ και στόπερ και χαφ. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία. Αν κάνει το επόμενο βήμα θα βελτιωθεί πολύ. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε».

«H καλύτερη επιλογή για το μέλλον του ο ΠΑΟΚ»