MENU

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κάνει την ύστατη προσπάθεια για τον Λουίς Νέτο, φτάνοντας ως το παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου για να ικανοποιήσει την μεγάλη μεταγραφική επιθυμία του Βίτορ Περέιρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έτοιμο το plan b!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επεξεργάστηκαν παράλληλα με τον Πορτογάλο στόπερ διάφορες εναλλακτικές επιλογές – πάντα φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη του Περέιρα - έτσι ώστε να είναι έτοιμοι αν οι συζητήσεις με τη Ζενίτ δεν ευοδωθούν. Κι επειδή κάθε λεπτό που πλέον περνάει προς τα εκεί φαίνεται πως πηγαίνουν τα πράγματα για τον Νέτο (παρά τις αμοιβαίες συμφωνίες…), ο Ολυμπιακός, πέραν των όσων αναφέρονται στην Ιταλία για πρόταση στη Τζένοα για τον Σεμπαστιάν Ντε Μάιο, έχει εντατικοποιήσει τις τελευταίες ώρες τις επαφές του και για τον Φελίπε Σαντάνα, τον 29χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Σάλκε.

Οι «βασιλικοί μπλε» τον παραχωρούν δανεικό μιας και μετά την προσθήκη του διεθνή Σέρβου, Ματίγια Νάσταζις (δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι) είναι υπερ-πλήρεις στο κέντρο της άμυνας τους κι έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, εξετάζουν ήδη σχετική πρόταση του Ολυμπιακού με προβλεπόμενη μάλιστα καλοκαιρινή option αγοράς. Πληροφορίες που μάλιστα επιβεβαίωσε κι ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Χορστ Χελντ σε επικοινωνία που είχε με το sdna.

Με τον ίδιο τον Σαντάνα οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά τα έχουν βρει κι η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί άμεσα, ειδικά αν δεν υπάρξει – τις αμέσως επόμενες ώρες - κάποια (θετική για τον Ολυμπιακό) εξέλιξη από την Αγία Πετρούπολη που θα αλλάζει θεαματικά τα δεδομένα για τον Νέτο.

Σαντάνα ο αντι-Νέτο!