MENU

Την λύση του Σαλίνο ως κεντρικό χαφ έδειξε πως έχει στο μυαλό του ο Μάρκο Σίλβα στην σημερινή προπόνηση στο Ρέντη εν όψει Μπάγερν. Με τον Μπουχαλάκη εκτός «μάχης» ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στο διπλό ένα διαφορετικό σχήμα από αυτό που έδειχνε μέχρι τώρα, βάζοντας στο «τραπέζι» το σενάριο με τον Σαλίνο στον άξονα, που ναι μεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν είχε εφαρμοστεί.

Έτσι ο Πορτογάλος έδειξε πως σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον Κασάμι μαζί με τους Καμπιάσο και Σαλίνο στην μεσαία γραμμή εφαρμόζοντας ένα 4-3-3 με τον Πάρντο στο ένα άκρο και τον Ντομίνγκεζ στο άλλο και τον Ιντέγε στην κορυφή. Τον Αργεντινό να ξεκινάει από τα άκρα και να συγκλίνει προς τον άξονα για να κάνει και παιχνίδι, θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο αυτό που έκανε ο Μίτσελ στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν.

Στην συνέχεια ο Σίλβα δοκίμασε και ενδεκάδα χωρίς τον Σαλίνο, με 4-2-3-1 και τον Ερνάνι να μπαίνει στο βασικό σχήμα, τον Ντομίνγκεζ να πηγαίνει στην φυσική του θέση και τους Κασάμι-Καμπιάσο δίδυμο στον άξονα, κάνοντας πάντως διάφορες δοκιμές.

Οι Ρομπέρο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας και Μαζουάκου είναι βεβαίως δεδομένη στην αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού.

Ο Σίλβα έδειξε και βίντεο στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Μπάγερν αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά της στοιχεία.

Με Σαλίνο στα χαφ και Τσόρι στα άκρα