MENU

«Ο Άλαν Πουλίδο δεν θα επιστρέψει στην Τίγκρες. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού και εκεί θα συνεχίσει, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ως το 2016 πλέον δεν ισχύει και ο μεξικανικός σύλλογος θα πρέπει απλά να αποζημιωθεί». Στην παραπάνω φράση, συμπυκνώνονται όσα υποστηρίζει στην παρούσα φάση το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του mediotempo.

Το συγκεκριμένο μέσο επικαλείται έγκυρη πηγή από το περιβάλλον του 23χρονου επιθετικού, η οποία απάντησε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι, μετά την οριστική απόφαση του CAS για δικαίωση της Τίγκρες. Συγκεκριμένα:

-Τι θα ακολουθήσει στην υπόθεση του Πουλίδο μετά την τελευταία απόφαση;

«Ο Άλαν δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Τίγκρες ή να ξαναμιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο με την Τίγκρες έχει ολοκληρωθεί από τη στιγμή που έφυγε από εκεί και υπέγραψε με τον Λεβαδειακό».

-Πως αναμένεται να αντιδράσει η Τίγκρες;

«Αν η Τίγκρες θέλει να κυνηγήσει περισσότερο το θέμα, θα πρέπει να κάνει μήνυση στη FIFA για διαφυγόντα κέρδη και ζημιές από τη λύση του συμβολαίου του παίκτη. Την αποζημίωση αυτή συνήθως την αναλαμβάνει συνήθως η επόμενη ομάδα του, δηλαδή σε αυτή την περίπτωση ο Λεβαδειακός. Ο Πουλίδο δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για κανένα λόγο».

-Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, υποστηρίζει ότι θα ζητήσει από τη FIFA να άρει την προσωρινή άδεια εργασίας του παίκτη. Τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση;

«Η συγκεκριμένη άδεια δεν γίνεται -στην πράξη- να αρθεί. Ο Πουλίδο θα συνεχίσει να παίζει κανονικά ποδόσφαιρο».

-Τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Τίγκρες κάνει μήνυση στον παίκτη;

«Η Τίγκρες θεωρητικά θα μπορούσε να κυνηγήσει την υπόθεση μέσω της FIFA και να ζητήσει κάποια αποζημίωση. Το ποσό το ορίζει η FIFA. Από κει και πέρα, μια διαδικασία με συνεχόμενες ακροαματικές διαδικασίες μπορεί να τραβήξει μέχρι και για ένα χρόνο πριν υπάρξει κάτι οριστικό και δεδομένο...».

«Μένει Ολυμπιακό, τα... έξοδα στον Λεβαδειακό»